Рамковни полицајци

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Вработен во МВР удрил колега со кола

Коментари (1)
prazno.gif
prazno.gif
06.02.2009 14:14
mvr.jpg

26-годишниот Л.С., вработен во ЕБР при МВР, со патничко моторно возило „Голф“ со скопски регистарски таблички удрил во униформиран полициски службеник, кој ја претресувал куќата на неговиот брат во скопското село Арачиново.
Полицискиот службеник по претходно добиени сознанија за недозволено држење оружје и распрскувачки материи, денеска околу 8 часот, во Арачиново вршел претрес во куќата на А.С. (38), пренесува МИА.
Откако Л.С. управувајќи со возилото удрил во него, тој се здобил со повреди, поради што е пренесен во Градската болница.
Од страна на СВР Скопје, во тек се мерки и активности за целосно расчистување и документирање на случајот, при што во истиот е вклучен и Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди при МВР.
Од МВР информираат дека при претресот, извршен по наредба на истражен судија од Основен суд Скопје 1, не е пронајдено оружје.
Според полициската крим-евиденција сопственикот на објектот каде е извршен претресот, претходно е пријавуван во врска со кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со огнено оружје или распрскувачки материи“ за што му се изрекувани и казнени мерки.

Македонцки, ти пак шириш меѓуетничка омраза, гледаш етнички предзнак кај шо го нема и, најстрашно, го оспоруваш Уставот над Уставите, звани сРамковен договро? :O

едит: Каде се бе Кварк, Пикасо, Принц, Гарфилд итд. да ни кажат приказна за соживотот мирот и редот кој го има после Рамковниот, како и за албанците со пацифистичка природа? :(

Македонцки, ти пак шириш меѓуетничка омраза, гледаш етнички предзнак кај шо го нема и, најстрашно, го оспоруваш Уставот над Уставите, звани сРамковен договро? :O

Каде се бе Квак, Пикасо, Принц, Гарфилд итд. да ни кажат приказна за соживотот кој го има после Рамковниот, а ние не го гледаме? :(

колку си глупава бре ада...овој си возел а полицаецов пробал да му напрај сопка..да го испровоцира колегата :vozbud:

Е баш со еден професор правев муабет за сРамковниот договор.
Ми вели дека во Норвешка имал закон во секоја корпорација мора да има 40% претставници од женскиот пол(што претставува еден вид сексизам),без разлика дали тие се способни или не,тие морале на сила да бидат вработени.Законот донел катастрофални последици по компаниите
Сличностата со овој закон е што во Македонија сме потпишале 25% на ниво на држава,што претставува дискриминација на Македонците.Смешно е тоа што Шочовите се заштитени како да се ендемски животински вид.

А зошто овие работи до 2001 год,кога ќе му се десеше на албанец истово убаво му е на шиптарот нека мајката шајката итн..? ќе ми одговори некој ?

А зошто овие работи до 2001 год,кога ќе му се десеше на албанец истово убаво му е на шиптарот нека мајката шајката итн..? ќе ми одговори некој ?

дај поедноставиго,разјасни го прашањево,

поедноставно од ова здравје...си читал ли во медиуми некогашод 93 до 2001 полицаец македонец прегазил албанец со кола? или не се дешавале такви работи пошто немаше во политиката ниеден албанец во полицијата армијата ниеден што можеше отворено да каже нешто(тоа што му се десило) а предходно да не му дојдат 30 закани за отпуштање за протерување итн итн да не набројувам.....сакаш факти до 2001 год во Полиција АРМ и сите државни институции имаше се вкупно 320 вработени албанци од 25% популација тоа е бројот на вработени што треба да бидат...не мешајте рамковни договори со баби жаби ве молам... :wink:

поедноставно од ова здравје...си читал ли во медиуми некогашод 93 до 2001 полицаец македонец прегазил албанец со кола? или не се дешавале такви работи пошто немаше во политиката ниеден албанец во полицијата армијата ниеден што можеше отворено да каже нешто(тоа што му се десило) а предходно да не му дојдат 30 закани за отпуштање за протерување итн итн да не набројувам.....сакаш факти до 2001 год во Полиција АРМ и сите државни институции имаше се вкупно 320 вработени албанци од 25% популација тоа е бројот на вработени што треба да бидат...не мешајте рамковни договори со баби жаби ве молам... :wink:
Во Македонија пред 2001 немаше 25% Албанци.

Немаше 25 имаше 18% ...ама сакам да ти кажам да доловиш што живеевме ние и како живеевме ние без да можеме да кажеме А...сега кога тоа го доживувате и вие не е убаво не е арно не е вака не е така...секогаш ке се навратам на една работа кажана во повеќе наврати ...неможе да се осуди цела нација заради поединци без морална свест и без чуство на одговорност ...незнаејќи дека со вакви дела нема нему да му кажат ништо туку една цела нација ќе биде прикажана во лошо светло ...незнам колку ме сваќате не го оправдувам направеното кажувам дека сега се гледа реалноста од двете страни онака како што било и е ...полицаецот што делово го стори треба да одговара пред законот а не пред некој национален комитет ..:wink:

Во Македонија пред 2001 немаше 25% Албанци.

После 2004 год. се народија 25 % Албанци со пописот кој ги измисли за да го покрие оној Срамковен договор за да можат пацифистите да слезат од планина. Во спротивно велеа дека ќе се претворат во дигачи на проценти.

А...сега кога тоа го доживувате и вие не е убаво не е арно не е вака не е така...секогаш ке се навратам на една работа кажана во повеќе наврати ...неможе да се осуди цела нација заради поединци без морална свест и без чуство на одговорност ...незнаејќи дека со вакви дела нема нему да му кажат ништо туку една цела нација ќе биде прикажана во лошо светло ..
Намножување од 10 до 15% за некоиси 15 години секако не е мал дел од нација која со многу јасна намера го зголемува процентот.

Намножување од 10 до 15% за некоиси 15 години секако не е мал дел од нација која со многу јасна намера го зголемува процентот.
Pa dobro be majku mu stara, sega i ke ne osuduvate oti sme ebele li, sto e problemot?
So ne ebete i vie? Koj toa dosega zabranuval ebenje? Bas naprotiv, eve pastirot i po nekoi iljadarki ke dzitka za taa cel.

едит: Каде се бе Кварк, Пикасо, Принц, Гарфилд итд. да ни кажат приказна за соживотот мирот и редот кој го има после Рамковниот, како и за албанците со пацифистичка природа? :(

Зашто не коментираше за џандарот кој што дилал дрога? :):)

Дека беше македонец??

После ТИ бараш соживот?? :)

Зашто не коментираше за џандарот кој што дилал дрога? :):)

Дека беше македонец??

После ТИ бараш соживот?? :)

Rymz ти можеш до сабајле да пишуваш ироничен хумор,но факт е дека тој "соживот",и ова општество неможе да опстане,кога тогаш ке букне

Кога би се укинал тој рамковен договор,веруј ми,ке имаме поголем соживот од денес

Rymz ти можеш до сабајле да пишуваш ироничен хумор,но факт е дека тој "соживот",и ова општество неможе да опстане,кога тогаш ке букне

Кога би се укинал тој рамковен договор,веруј ми,ке имаме поголем соживот од денес

Aбе ја сум сигурен дека ќе пукне. Само кога ќе пукне, прашање е кој кого на нишан ќе го држи. Дали народот политичарите, или политичарите народот.

Смешни ми се обидите на лепење етнички етикети на настаните, а од друга страна криминалот кај македонското население се игнорира. :)

Значи, од типот на Македонцки кој што бара соживот, а пљука по албанците, од типот на Ада кој што малоумници става на исто рамниште со цел народ. Генерализирање. И на крај истите тие се чудат зашто нема соживот??

Ако сакаш да те почитувам, ќе ме почитуваш. Ако сакаш да ти кажам здраво, кажи ми здраво. Нека се дрзне некој да пљукне по македонските џандари, јас ќе пљукнам прв по албанските џандари. Нека се дрзне некој да пљукне по македонските политичари (оптан топтан, не само спротивничкиот табор) тогаш и ја ќе пљукам по албанските.
Но, да се обиде некој на педерска финта да ми каже, види твоине шо праат бе, што сте такви педери, а да ќутат за случките кај македонскиот етникум, е чисто лицемерие :)

Aма ок, во право си, да дочекаме дур пукне, па тогаш ќе видиме после тоа што и како ќе направиме. Дека, сепак...поличитарите, се нашиот глас. А политичарите се гниди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom