Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти е сранје. Не сум 40 години да одам во кафана, којзнае и кога ќе сум дали ке одам:pos2: cough..lame...cough...not cool...coughБраво ,алал да ти е ако на 19 години разлислуваш вака идиотски.
Кажи боље место од кафана!?
Зашто? Шо е толку лошо у кафана ?
Како може бре да кењате вака у празно, ако више кажуваш за нешто дека е срање, објасни и зашто е срање.
Хехе нема шанси. Ни на сон. Имам 2 пати одено, но за трет пат "маломорген":wink:se kladam deka posle nekoja godina i tebe ke te vidam vo kafana:wink:
Хехе "Студент". Во Струмица нај посетувана е "Воденичката":pos2:Епа ајде дај слика или посочи некоја кафана убава со добра музика и примерен народ и одма одам да ја посетам
Во прилеп има само една кафана која ја признавам и тоа ПОРТА се вика...
А има Златно буренце,кај балче,Кај Боге,Студент и да не редам сега вакви прчварници
Оти е сранје. Не сум 40 години да одам во кафана, којзнае и кога ќе сум дали ке одам:pos2:
Мора да имаш 40 за да одиш у кафана ?
Aбе брат види можеш да порачаш кебапи и пиво и дома да се соберете со одбрана музика и со одбрано друштво да си направите забава не мора во кафана да се оди
Порта најкремска кафана?????ах бре прилепчанец вакви работи да ми кажува,абе срамота е бре дете
во студент ги поминавме најубајте средношколски деној,пијанки смеење се имаше,
ти се прајш некаков си металец или не знам шо а ја признаваш Најкремската кафана во градов,па нели вие сте против кремчињата и слични?
а сега за тие шо не се од прилеп
ако идите наваму и сте за в кафана не пропуштајте да појдите во Делфина,Лидер,Порта,Салида,а ако сте за уба скара се знај Кај Кумата
ајт сега ти архангел виното в рака и оди да ѕемнејш по паркојне
Вака фален..Браво ,алал да ти е ако на 19 години разлислуваш вака идиотски.
Кажи боље место од кафана!?
Зашто? Шо е толку лошо у кафана ?
Како може бре да кењате вака у празно, ако више кажуваш за нешто дека е срање, објасни и зашто е срање.
Музиката е секогаш на највисоко ниво и не е од оние глупи турбофолк песни кои кремциве ги обожаваат...
Не се кршат чаши и чинии,нема пијани селани(луѓе од село)кои смрдат како свињи и цела кафана смрди на овчји измет...
Јас сум одел по кафани ама по кафани а не прчварници каде виното е 80 денари и повеќе мава на винска киселина.
Музиката е секогаш на највисоко ниво и не е од оние глупи турбофолк песни кои кремциве ги обожаваат...
Не се кршат чаши и чинии,нема пијани селани(луѓе од село)кои смрдат како свињи и цела кафана смрди на овчји измет...
Јас сум одел по кафани ама по кафани а не прчварници каде виното е 80 денари и повеќе мава на винска киселина.
ете фален сега е ок???
Ако си видел ваква кафана те молам кажи каде се наоѓа и како се вика зашто не сум видел сеуште.
ХЕХаехаеха колку си духовит ти леле:nesvest:незнам за него али јас сум видел пред сеа незнам пред колку време на Македонски Народни Приказни
ама уште Ѓорѓи Колозов беше жив
ХЕХаехаеха колку си духовит ти леле:nesvest:
Дојди во Прилеп и ќе те однесам јас во такви кафани(прчварници)