Кафана је моја судбина

Не се тие кафанци тие се биртијаши, и не идат по кафани туку по биртии. Очигледно е дека Архангел никогаш не бил во кафана да види како иэгледа една кафана.

Епа ајде дај слика или посочи некоја кафана убава со добра музика и примерен народ и одма одам да ја посетам
Во прилеп има само една кафана која ја признавам и тоа ПОРТА се вика...
А има Златно буренце,кај балче,Кај Боге,Студент и да не редам сега вакви прчварници

Не ме заебавајте, треба да сум здробен пијан за да ми се допаѓа во кафана а тоа нема ни да се случи:pos2:
Кафеаната е нај лошото влијание врз денешната безвезална младина!:toe:

Не ме заебавајте, треба да сум здробен пијан за да ми се допаѓа во кафана а тоа нема ни да се случи:pos2:
Ова е едно од најдобрите мислења мора да имаш над 20 години

Па тоа и си правам....Самооооо во последно време на блек,треш и викинг одам

Браво ,алал да ти е ако на 19 години разлислуваш вака идиотски.
Кажи боље место од кафана!?

Aбе брат види можеш да порачаш кебапи и пиво и дома да се соберете со одбрана музика и со одбрано друштво да си направите забава не мора во кафана да се оди

Зашто? Шо е толку лошо у кафана ?

Како може бре да кењате вака у празно, ако више кажуваш за нешто дека е срање, објасни и зашто е срање.

Епа ајде дај слика или посочи некоја кафана убава со добра музика и примерен народ и одма одам да ја посетам
А има Златно буренце,кај балче,Кај Боге,Студент и да не редам сега вакви прчварници

Македоснка куќа, Носталгија, Тга эа југ, Куќа, Стара Куќа, Ореов Лад....многу мааааааааааааааал дел од кафаните тука

ах бре прилепчанец вакви работи да ми кажува,абе срамота е бре дете

во студент ги поминавме најубајте средношколски деној,пијанки смеење се имаше,
ти се прајш некаков си металец или не знам шо а ја признаваш Најкремската кафана во градов,па нели вие сте против кремчињата и слични?

а сега за тие шо не се од прилеп

ако идите наваму и сте за в кафана не пропуштајте да појдите во Делфина,Лидер,Порта,Салида,а ако сте за уба скара се знај Кај Кумата

ајт сега ти архангел виното в рака и оди да ѕемнејш по паркојне

Абе зашто генерализираш Архангелу? Што има везе кој иде во кафана? И јас знам да идам во кафани и тоа ако е убаво друштвото убаво си поминувам. И те молам прекини со тоа Металци, виша раса, Ариевци, интелегентни и слично.

Кафана ти е место за господа бре, тоа што издрпаните непрани долгоскои особи се непожелни таму и се гледани на криво ја зајакнува како институција.

Море по постот се гледа кој бил во кафана, а кој не бил ете вака некој со искуство најуба дефиниција како пејо ќе ви даде па сите други да останат без зборој :cug:

:vozbud::vozbud::vozbud:... па шо бе кафана... овде кај шо седам исти к*рац е та кафана та овие кафичиве...ама ќе навалиш на пивото и се е ок... а иначе архангеле шо ти толку си се фатил со раперите па тие оделе по кафани... јас имам другари металци и тие со мене одат(ретко ама ко ќе се ојт се ојт)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom