Кафана је моја судбина

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Знаете во кафана одат турбоси,рапери и тешки пијаничишта па да видиме кој какво мислење има и секако да си попричаме троа како раперите се забавуваат во кафана
Админи и модери плс темава во чек дис аут јас премногу се извинувам што ваква грешка направив

Незнам што се замарате да ги серете толку раперите/турбофолкерите/итн/итн...
Луѓе кулирајте не дискриминирајте и слушајте си метал и не се замарајте со тоа што прават другите...
Ваквиве теми веќе излишни се.

Кафана ти е место за господа бре, тоа што издрпаните непрани долгоскои особи се непожелни таму и се гледани на криво ја зајакнува како институција.

Кој друг, ако не ArhangelOFDeath може да отвори ваква тема? :tapp:
ПС. Не е ни за во Чек дис аут темава. :)

Еј! немој да се вреѓаме!
Не се вреѓаме ама кажувам на пример ако одиш во кафана ќе пиеш ако пиеш мн си пијаничиште..
Јас на пример ни пијам ни пушам примерен си сум

Кафана ти е место за господа бре, тоа што издрпаните непрани долгоскои особи се непожелни таму и се гледани на криво ја зајакнува како институција.

Токму така...нема што да додадам повеќе :icon_lol: поарно во кафеана ќе си се напијам господски и ко чоек, него по улици ко партал некој...

А демек посељачки е да пиеш на турбофолк у кафана него на рандом музика али на трева?

Пијаничиште си е пијаничиште како и да го вртиш, али кафанџијата пак е у предност зашто пие на маса, а не на трева/клупа/разно.

Кафаната е одлично место за забава посебно ако има добра, мрсна, раскантана певаЉка која годи в срце со песните а од преголемата количина на алкохол во крвта не се осеќа нејзиниото фалширанје, љуфкање на текстот и пискавиот глас. :uvo:

Не се вреѓаме ама кажувам на пример ако одиш во кафана ќе пиеш ако пиеш мн си пијаничиште..

Сакаш да ти купам точак ? Од собим или од вучко ?

abe kafa si e kafana ama i film e da sednes na klupa nekad posebno ako si za seir da ugovaras koj kakov degen e.Bidejki pijan samo ti si najdobar:cug::cug:

Bog da cuva, eve ja na primer mnoogu sakam kafana, da si ima vince, rakij4e , ama ete rock slusam...metal isto.. i sega so ke pravime?? da prestanam da odam vo kafana? Ne bre duso.. eve ja na primer vcera bev na ziva muzika-turbofolk vo edna kafana, ama si imav drustvo sto mi odgovara i super mi bese.... ABRE KAFANATA RULZZ AhrangelOfdeath stvarno si ti za vo ludnica...Bardovci duso ...- preteruvas so temiteee

А свинско јадеш?:vozbud:

У кафана не се иде само за пиење....чевапи,кобасици,салатче ова она :cug::cug::cug::cug::cug::cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom