Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Apsolutno tocno!!! Ke treba da pomine vreme dodeka Juve povtorno angazira zvezdi kako Cannavaro:back:, Emerson,Ibrahimovic, Vieira. Se sekavam letoto 2005 koga Juve go angazirase Vieira, so denovi nemozev da poveruvam, bev presreken. A uste od togas se sekavam ne edna izjava na Moggi koi ladnokrvo po prezentacijata na Vieira rece: 'Vi rekov uste odamna deka sme zainteresirani za Vieira, ako Arsenal saka da go prodade togas nie ke go kupime' - kolku ladno,tocno,vistinito i bez percenje go kaza toa, a zgora i go ostvari, za razlika od Secco koj bese tolku samouveren deka ke go zeme Flamini:'Flamini ke igra za nas a ne za Milan, zasto Juventus ke igra vo Liga Sampioni, a MIlan ne' - covekot bese tolku siguren vo sebe sto prosto ne mozam da poveruvam....
Моџи за трансфери беше незаменлив...

Блан:„Сега ќе потпишиме само со еден заменик голман на Буфон, и ние завршуваме на пазарот.Нашата трансфер политика ни диктира дека за секој нареден играч што иди, еден ќе си оди“
Доколко потпише Аквилани како што се зборува,Тиаго ке замине.
Во погорните постови напишав дека прочитав во Спорт дека барал дозвола за трансфер во Атлетико Мадрид.

Доколко потпише Аквилани како што се зборува,Тиаго ке замине.
Во погорните постови напишав дека прочитав во Спорт дека барал дозвола за трансфер во Атлетико Мадрид.
Тоа е шпекулација..Раниери имаше многу пофални зборови за неговата форма на тренинзите и на мечот против Пјаченца, и мислам дека единствена можност тој да замине е само ако се ангажира Аквилани..За кое ангажирање сум многу скептичен, и го примам со резерва..

Инаку како вест на официјалната осамна дека Дел Пиеро жали по Пиеро Агарди кој почина вчера на 73 годишна возраст.Инаку Пиеро Агарди беше поранешен Претседател на Падова, кој го откри Дел Пиеро и неговиот талент, и секогаш го споредуваше со легендата на Јувентус, Џиампиеро Бониперти, кој беше дел од Јувентус во 1993 година..Дел Пиеро изјави:
„Ја примив со огромна тага веста за неговата смрт, и му изразувам искрено сочувство до нивната фамилија и на неговите сакани..Агарди беше градител на еден од најголемите чекори во мојот живот“

Почивај во мир, Агарди!
ac.gif
bh.gif

Meira Leaves Stuttgart.

Meira, who signed for Stuttgart in 2002 for €7.5 million, has been followed by Liverpool and Juventus.

Ова дали е трач или вистина незнам.Се работи за дефанзивец.

Меира беше следен ама во зимскиот преоден рок мислам, сега не знам дали уште би биле заинтересирани ..

СПоред мене треба да понудат нешто т.е да пробат да го донесат ... ни треба уште 1 дефанзивец макар и за клупа.

хаааах
КикоМЦ морам да те пофалам сликите се закон а и насловите на сликите се закон :vozbud::pos2::pos2:
П.С - Во право е КикоМЦ за се што ви кажа за парите од играчите и не се бунајте така е како што ви говори и доста веке поминаа тие години .... наместо да говорите за оваа вие се враќате назад ... :vozbud:

СПоред мене треба да понудат нешто т.е да пробат да го донесат ... ни треба уште 1 дефанзивец макар и за клупа.
Доста е арно е завршено е се нема ни уше еден дефанзивец ниту напаѓач ниту средина само уште еден голман кој треба да потпише и крај .. толку .. не блејте веке за дефанзивец завршена е работата

Потребен ни е плејмејкер т.е креатор на играта во срединиот ред разбери. Кој ке ти игра класичен плеј ? :helou:
а не е лошо меира да го лапнат за мала сума и да имаме поголема ротација.:kafe::smir:

Потребен ни е плејмејкер т.е креатор на играта во срединиот ред разбери. Кој ке ти игра класичен плеј ? :helou:
а не е лошо меира да го лапнат за мала сума и да имаме поголема ротација.:kafe::smir:

Брат, и јас сакам да имаме уште 2 дефанзифци , 2 плејмеркери ...
ама НЕМА , изјавија Јуве дека завршено е со трансферите ..
А за плејмеркер нема да го биди Џовинко , Каморанеси .. ??

Ти Борче напомена дека завршено е со трансферите, но не напомена дека Бланк изјави"Преодниот рок трае до 31 Август, и ако има уште некое засилување да не ви е чудно"... Па сега види дали има некоја можност да се донеси уште некој играч... Еве денес читам ама и не верувам Јуве подготвил понуда од 15 милиони фунти, за Едвин Ван Перси... И изјавил дека Јуве во него гледа замена за веќе стариот Недвед... Па да видиме...:helou:

Џовинко е млад уште,не е толку искусен да го води сам средниот ред т.е да виде плејмејкер
Каморанези игра крило како што знам така да ... :smir:

Како што разбрав Дренте бил поврзан со 1 годишна позајмица во Јуве.со тоа што би ја пополнил позицијата лев бек а Киелини би ја заземил позицијата централен бек.не знам колку е точно тоа...

Juve In Surprise Van Persie Link

According to News of the World, Juve are lining up a ₤15million bid for Van Persie!

Ке биде ли ? :)

Tiago Very Close To Atletico Madrid Move!

According to reports in Italy and Spain, Tiago Mendes is very close to ending his Juventus nightmare, and signing for Atletico Madrid.

Ова е лошото.. ке си оди по се изгледа.

Мене не ми се допаѓа како игра Ван Перси. Ако дојди се надевам дека грешам ама сепак се сомневам во неговите можности.

и мене ван перси не ми прави мерак,некако не ми е за у јуве, а што се деси со иванович бе?нели ќе го позајмуваат плус сеа и андраде се повреди зашто не го земат на позајмица а дренте не знам и тој не ми праи мерак..еј кико мц сликите лудницааааааа:vozbud::vozbud: сисоко само да јаде чека ручек:),не му давале ко мал да јаде сиромашен бил:):pos2:

е уште нешто,на 24 или 25 јули ќе го објават распоредот на утакмиците за новата сезона ,како што прочитав у првите три кола нема да има дерби

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom