Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како шпекулација е само тоа изгледа ама ке видиме дали ке потврдат нешто.
Мака ми е за тиаго ако си оди...таман му тргна на пријателските он ке си оди.:tapp:

Доста е палење...
Раниери изјави дека нема да има други трансфери. Освен резервен голман.

Евентуално со продажба на Тиаго да се донесе негова замена. Аквилани можеби.

Ван Перси е добар играч и млад е ама не ми се верува дека ова е вистина . Изггледа дека Кименти ќе се врати назад во Јуве на позајмица како што пишува на официјачната страница зашто вчера беше на тренингот на Јуве
NEWS_newsseriea_6EDFDDC3D8B64A1BA9BBBE7825C91177.asp

Не сум убеден толку дека Тиаго ќе си оди..Евентуално ако планираат да земат друг играч на истата позиција за средниот ред (Аквилани) а инаку не ми се верува да го продадат..Раниери бил многу задоволен од Поулсен, и тоа како се покажал на тренинзите..

Не сум убеден толку дека Тиаго ќе си оди..Евентуално ако планираат да земат друг играч на истата позиција за средниот ред (Аквилани) а инаку не ми се верува да го продадат..Раниери бил многу задоволен од Поулсен, и тоа како се покажал на тренинзите..

mислииш бил задоволен од тиаго,пошто поулсен уште нема тренирано со целиот тим туку само трчал кругови

mислииш бил задоволен од тиаго,пошто поулсен уште нема тренирано со целиот тим туку само трчал кругови
Не не ..Имаше едно видео, не можам да го најдам сега, кај што тренира со Дел Пиеро...Ако го најдам ќе го постирам!

Вчера читав на официјалната, Блан изјави дека за секој купен играч, ќе биде еден продаден..Денеска читам, трач или шпекулација, за Ван Перси(во што искрено многу малку верувам, односно скоро ич)..Читам, дека на Монако го нудат ( и според Газета Дело Спорт) Тиаго во замена за 7милиони и голманот Рома..А се прашувам, дали ако си замине Тиаго ќе пристигне некој на негово место?Вчера како што знам пропаднаа разговорите меѓу Рома и Аквилани..Целава работа ми има некаква логика...Се е сведено на шпекулација..Ама можно е...Аквилани е најдобар пријател со Џорџо Киелини, Киелини неколку пати имал правено муабет со Аквилани за тоа дека ќе направи паметен потег да се пресели во Старата Дама..Плус сега пропаднаа разговорите..Па останува да видиме!:toe:

Јас не би дал над 15-20 милиони за Аквилани. У секој случај, нема да дојде ќе видите. Самиот изјави дека сака да остане, кога тогаш Рома ќе му ја покачи платата... ќе видите

Џовинко изјавува дека не е исплашен и не се плаши од конкуренција.:vozbud::vozbud:
Time For Amauri To Decidе!

Италија и никој друг. Come On Amauri,Choose Italy!

Јас не би дал над 15-20 милиони за Аквилани. У секој случај, нема да дојде ќе видите. Самиот изјави дека сака да остане, кога тогаш Рома ќе му ја покачи платата... ќе видите
Гарфилд јас мислам дека не треба да го испуштаме Аквилани..Рачунај, дека Недвед уште оваа година ќе игра, и треба да се вбризга МЛАДА крв во Јувентус..Крв, врз која ќе се гради иднината..Веќе го имаме Џовинко, и мислам дека не треба да се испушта Аквилани, и мислам дека овие двајцата би биле неверојатен тандем, неверојатно добра средина..Сметам дека Аквилани и Џовинко, се најдобриот тандем во средината кој ќе биде нјадобар!!Не треба да се штедат за Аквилани..

Гарфилд јас мислам дека не треба да го испуштаме Аквилани..Рачунај, дека Недвед уште оваа година ќе игра, и треба да се вбризга МЛАДА крв во Јувентус..Крв, врз која ќе се гради иднината..Веќе го имаме Џовинко, и мислам дека не треба да се испушта Аквилани, и мислам дека овие двајцата би биле неверојатен тандем, неверојатно добра средина..Сметам дека Аквилани и Џовинко, се најдобриот тандем во средината кој ќе биде нјадобар!!Не треба да се штедат за Аквилани..
Тоа е лично мислење... мене никад не ме импресионирал Аквилани, повеќе ми праи ќејф Швајнштајгер...

Шванштајгер останува како што знам во Баерн.Тој е завршена приказна за Јуве.
Сега мора се се запне за Аквилани.

Знам дека е така... само кажувам дека повеќе ќејф ми праи Швајни, знам дека не доаѓа.. барем засега... :)

Знам дека е така... само кажувам дека повеќе ќејф ми праи Швајни, знам дека не доаѓа.. барем засега... :)
Швајни доста се покажа на Европското првенство,но цела сезона што се вика ја помина на клупа во Баерн..Има добар договор во Баерн, и речиси му е загарантирана првата позиција во Баерн..Додека пак Аквилани, вчера му пропаднаа разговорите со Рома, за обновување на договорот..Аквилани бараше 2.5 милиони, Рома највисоката понуда му беше 1.6 милиони највисока што би ја дале за плата на Аквилани..1 милион е многу разлика..А Јуве, уште во Јуни му понуди договор, со што ќе зема 3.2 милиони плата..Се надевам знае да одлучи што е што!:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom