Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и јас се надевам на Полсен... Кога играа Милан и Шалке, Полсен му рекол на трењерот да го остај тој да го чува Кака... И во тој меч Кака не ни мрдна... Стварно го гледам како голем среден играч...

Па ако е дојдено до раскинувањето на Аквилани Јуве мора да запна други да не го земаат ама не верувам ако е точно Аквилани ке биде член на Јуве :vozbud::vozbud:ауу .
А за Сидорф стар е веке и годините го прават своето ке му паѓи формата брзината ...
Аквинали според мене многу трча на ЕП најмлад играч што истрчал 13км ... замислете. ..
Ајде сега сум возбуден со ова изјава дека Аквилани раскинал со Јуве ... да се надеваме на црно-бело дресче и тој да дигни ..

Па ако е дојдено до раскинувањето на Аквилани Јуве мора да запна други да не го земаат ама не верувам ако е точно Аквилани ке биде член на Јуве :vozbud::vozbud:ауу .
А за Сидорф стар е веке и годините го прават своето ке му паѓи формата брзината ...
Аквинали според мене многу трча на ЕП најмлад играч што истрчал 13км ... замислете. ..
Ајде сега сум возбуден со ова изјава дека Аквилани раскинал со Јуве ... да се надеваме на црно-бело дресче и тој да дигни ..
Брат абе знајш ти шо пишиш... Аквилани раскина со Рома, доколку е вистина... А не со Јуве... Јуве ке тргнува уште еднаш по Аквилани... Се надевам Сега со поголем успех ако не и најголем т.е Аквилани во црно бел дрес...:helou:

Не верувам да потпише Аквилани, римјанин е у душа човекот... а и Сидорф нема никакви шанси да дојде у Јуве тоа се знае...

Не верувам да потпише Аквилани, римјанин е у душа човекот... а и Сидорф нема никакви шанси да дојде у Јуве тоа се знае...
Брат никогаш не вели не... Аквилани веке се имаше договорено за личните услови со Јуве, но сепак Рома не попушташе... Кога веќе не е поврзан со Рома доколку е вистина тогаш зш и да не дојди во Јуве... А за сидорф мислам дека му помина времето... Не е тој поќе за во силни клубови... Сепак јас поќе би го прифатил Сидорф од колку Станкович...

Брат абе знајш ти шо пишиш... Аквилани раскина со Рома, доколку е вистина... А не со Јуве... Јуве ке тргнува уште еднаш по Аквилани... Се надевам Сега со поголем успех ако не и најголем т.е Аквилани во црно бел дрес...:helou:

ГЕШКАААААААААААААААААА
Од возбудата глупости пишувам :vozbud::vozbud::vozbud:

Да се прашуваме ние нема проблем, ама други се тие што одлучуваат. И уште нешто, не знам кај му се парите од продажбата на Замброта, Канаваро, Ибрахимович, Виеира итн. па што се запнале толку за парите и не сакаат да дадат некое евро повеке за некој квалитетен играч.
Парите од продажбата на Ибрахимович,Канаваро,Замброта и Виеира, беа наменети за залечување на финансиските рани од префрлањето на Јуве во Сериа Б..Си има свои последици, спонзори раскинуваа договори, немаа пари од ТВ правата, и уште милион расходи..За Замброта се зборува демек дека бил продаден против своја волја, а другиве тројца бараа трансфер, а и да не бараа сите ќе ги продаеа, освен можеби Ибрахимович..Реалноста е таа, ама Јуве се врати побрзо и од очекувањата..Годинава мислам дека ќе биде конкурентен во Сериа А, и да се надеваме на што подобар учинок во Лигата на Шампионите..Иднината ќе покаже што како е..Инаку во врска со Аквилани многу е тешко тој да се пресели во Торино, но не ја исклучувам таа можност..
Инаку последен трач е дека во Јуве може да се врати Appiah,капитенот на Гана, кој веќе еднаш беше член на Јуве..тука

Ајде дневна фотка уживанција...
Гангстерите...
POULSEN.jpg
ve6afp.jpg

Еј, јавете ми се кога е ручекот...
http://i38.tinypic.com/2jc79me.jpg
2jc79me.jpg

http://i34.tinypic.com/2hgfw3d.jpg
2hgfw3d.jpg
348rk3q.jpg

Јакинта:Мамо, убаво е овде не хранат, не се секирај...
2re5yr9.jpg
2s9avrq.jpg

Пази змијаааа...
28vubz9.jpg

e7i9n5.jpg

Што барам во Мадрид, таму не е олку убаво
314t2d5.jpg

АЈДЕ МОРЕ ГЛАДЕН СУУУУУУУМММММММ МЕ СЛУШАТЕЕЕЕЕЕЕЕ
f2u9fs.jpg

:back:
aw.gif

10hv9ev.jpg

Раниери: ц ц ц ц Зоооштоооооооо
2rghri1.jpg

Мелберг:Каде е Маркиони волон?
Маркиони: Леле ако ме најдиии...
jr6zgg.jpg

Пазете се , плукам во лице, кршам глави, за Гатузо сум лекот...
2zobxq1.jpg

Хахахаха еј фаца фотки... закон се со Јакинта и со Мелберг оваја... Ц Ц Ц Кико секова чест...:helou:

Ejj top se fotkive! Ako, samo napred. Ova go pravi Juve za svoite fudbaleri samo da se zadrzi moralot i timskiot duh sto vladee vo timot. Samo so timski duh i igra moze da se stigne daleku, a ne so pari! btw: Camoranesi mi lici na samuraj:pos2::pos2:!

Парите од продажбата на Ибрахимович,Канаваро,Замброта и Виеира, беа наменети за залечување на финансиските рани од префрлањето на Јуве во Сериа Б..Си има свои последици, спонзори раскинуваа договори, немаа пари од ТВ правата, и уште милион расходи..За Замброта се зборува демек дека бил продаден против своја волја, а другиве тројца бараа трансфер, а и да не бараа сите ќе ги продаеа, освен можеби Ибрахимович..Реалноста е таа, ама Јуве се врати побрзо и од очекувањата..Годинава мислам дека ќе биде конкурентен во Сериа А, и да се надеваме на што подобар учинок во Лигата на Шампионите..Иднината ќе покаже што како е..
Јас ги набројав само тие а заминаа уште неколку играчи од кои се заработија големи пари. Повекето беа продадени затоа што не можеа да бидат одржувани затоа што во Серија Б помали се примањата и од спонзори и од телевизиски права но сепак клубов мора да има многу пари од продажбата на играчите.

Јас ги набројав само тие а заминаа уште неколку играчи од кои се заработија големи пари. Повекето беа продадени затоа што не можеа да бидат одржувани затоа што во Серија Б помали се примањата и од спонзори и од телевизиски права но сепак клубов мора да има многу пари од продажбата на играчите.
Брат..Парите се за да се покрие финансиското фијаско што го зафати Јувентус..Тоа беше неминовно..Јувентус паѓањето во Б го чинеа 100милиони евра(извинете не можам да го најдам линкот за ова)..А од играчите зедоа некаде околу 70 милиони евра (Ибрахимович,Замброта,Виеира,Канаваро итн)Значи уште триесет останаа во минус..Верувај ме, никој во Италија не очекуваше толку Јувентус да се врати квалитетен, и конкурентен..Еве да го земиме пример Милан, кога го префрлија во Сериа Б, три сезони наредни од влегувањето во Сериа А, беа некаде средина на табела...Јуве прва сезона после преселбата стигна до солидното трето место, а годинава од најголемите фудбалски стручњаци, Јувентус е сместен заедно со Интер во најголемите конкуренти за освојување на Сериа А..Тоа не е мала работа, после онај шок што им беше приреден...Знаеме сите каде му е вистинското место на Јуве, ама после овој шок мора да има период на залечување на рани и опоравување, и искрено сум задоволен од брзината на текот на таа операција..Трпение спасение..

“Now we will only be signing a back-up to Buffon and then we will be done in the market. Our transfer policy dictates that for every player that arrives one must leave, and so it will be.”
Блан:„Сега ќе потпишиме само со еден заменик голман на Буфон, и ние завршуваме на пазарот.Нашата трансфер политика ни диктира дека за секој нареден играч што иди, еден ќе си оди“

Брат..Парите се за да се покрие финансиското фијаско што го зафати Јувентус..Тоа беше неминовно..Јувентус паѓањето во Б го чинеа 100милиони евра(извинете не можам да го најдам линкот за ова)..А од играчите зедоа некаде околу 70 милиони евра (Ибрахимович,Замброта,Виеира,Канаваро итн)Значи уште триесет останаа во минус..Верувај ме, никој во Италија не очекуваше толку Јувентус да се врати квалитетен, и конкурентен..Еве да го земиме пример Милан, кога го префрлија во Сериа Б, три сезони наредни од влегувањето во Сериа А, беа некаде средина на табела...Јуве прва сезона после преселбата стигна до солидното трето место, а годинава од најголемите фудбалски стручњаци, Јувентус е сместен заедно со Интер во најголемите конкуренти за освојување на Сериа А..Тоа не е мала работа, после онај шок што им беше приреден...Знаеме сите каде му е вистинското место на Јуве, ама после овој шок мора да има период на залечување на рани и опоравување, и искрено сум задоволен од брзината на текот на таа операција..Трпение спасение..

Apsolutno tocno!!! Ke treba da pomine vreme dodeka Juve povtorno angazira zvezdi kako Cannavaro:back:, Emerson,Ibrahimovic, Vieira. Se sekavam letoto 2005 koga Juve go angazirase Vieira, so denovi nemozev da poveruvam, bev presreken. A uste od togas se sekavam ne edna izjava na Moggi koi ladnokrvo po prezentacijata na Vieira rece: 'Vi rekov uste odamna deka sme zainteresirani za Vieira, ako Arsenal saka da go prodade togas nie ke go kupime' - kolku ladno,tocno,vistinito i bez percenje go kaza toa, a zgora i go ostvari, za razlika od Secco koj bese tolku samouveren deka ke go zeme Flamini:'Flamini ke igra za nas a ne za Milan, zasto Juventus ke igra vo Liga Sampioni, a MIlan ne' - covekot bese tolku siguren vo sebe sto prosto ne mozam da poveruvam....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom