Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E ako nesto fali vo Juventus toa e Luciano Moggi definitivno
За што беше моќен и влијателен беше..За тоа што можеше кој сака играч да го донесе во Јувентус имаше способност..Но,тој е виновен што Јуве се пресели во Сериа Б..И тоа е факт..Ама, само тој си го однесе..Што е со Галијани, Берлускони, Морати, Дела Вале, Лотито?Овие кој ќе ги испери?Значи борбата против корупцијата беше селективна и тоа само против Јувентус, и директно против Моџи..Додека пак другите се извлекоа со минимални казни...Тоа е..Ние се враќаме, и чувствувам дека ќе бидиме посилни од порано..Само треба 1-2 години да се изврши консолидација, после пак ќе се вратиме каде што ни е местото..На тронот...
ce.gif
fz.gif

У Четвток ке биди конф.. .кога Поулсен ке го дигне дресчето на Јуве така ?

Четврток, 17 Јули во 14 часот ќе биде презентацијата на Поулсен пред фановите, и на Јувентус Каналот..Да се н
bt.gif
адеваме дека овде кариерата на Поулсен ќе оди во нагорна линија

The PIrat го нема инаку тој ке ја најде и на интеренет дирекно може да ја гледаме ....
ако ја најде некој нека пастире тука одма !!

The PIrat го нема инаку тој ке ја најде и на интеренет дирекно може да ја гледаме ....
ако ја најде некој нека пастире тука одма !!
Корн, Јувентус каналот е со плаќање и не можеш да го најдиш на стрим..

Битно е што е веќе играч на јуве... за се друго ке биди кажано на официјалната... А нешто ново како шпекулација за Јуве нема?? поз:helou:

„Минав 2 прекрасни години во Севилја, но фудбалскиот живот на фудбалерот е многу краток, а Јувентус излезе со примамлива понуда.Во Севилја оставам многу добри пријатели...За мене напуштање на солиден клуб е одење во клуб со многу голема историја“ - изјави Поулсен
Поулсен е исто така познат по тоа што го испровоцира Франческо Тоти, плукајќи му во фаца,покажувањето на прстот кон Гатузо и исмевањето по што Гатузо се изневира и тргна кон него физички да се пресметаат, но беа спречени, е познат по тоа што го удри Розенберг, со бокс во стомакот на натпреварот Данска - Шведска, кој меч беше прекинат поради влегување на Дански навивач за да го нападне судијата..Се на се многу контроверзен играч, но неуморлив работник, квалитетен играч..Пред се корисен за сечењето на акциите на противникот..Иако сега се противат навивачите на Јуве мислам дека ќе го прифатат..
Инаку еве видео од мечот со Пјаченца,
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15048
а еве го интервјуто со Раниери
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15049

Добро изигравме имавме неколку удари шанса на Амаури од свртување но тоа е ..
Погледнете само Беларди како плива само стои на стативата мислам дека треба да излез ово оно како Џиџи ... не ни е доволно Беларди мора уште барем 1 голман резервен ......
а еве една слика која ме насмеја ...
67393819ys3.jpg
:pos2:

оф топик...Што е всушност смешно на сликава?Сисоко и Легро играат фудбалче, клинциве следат..Или можеби емоцијата до сликата ти е смешна?:)

оф топик...Што е всушност смешно на сликава?Сисоко и Легро играат фудбалче, клинциве следат..Или можеби емоцијата до сликата ти е смешна?:)

Па шознам и ја се чудам зошто ми е смешка ејј будала сум .... хахаха
некако од прв поглед ми беше интересно ... :vozbud:

Добро изигравме имавме неколку удари шанса на Амаури од свртување но тоа е ..
Погледнете само Беларди како плива само стои на стативата мислам дека треба да излез ово оно како Џиџи ... не ни е доволно Беларди мора уште барем 1 голман резервен ......
а еве една слика која ме насмеја ...
67393819ys3.jpg
:pos2:

Ova me potseka na vremeto koga igrav fudbalce vo skolo! So drugar mi osvoivme vtoro mesto. Ja koristam ovaa prilika da go pozdravam...:pos2::pos2::pos2:

Добредојте од мене јас сум фан на јуве и се надевам дека ме ме примите ...

Гледајте го задолжително клипов:):):)На крајот е спореден со Монтеро,Давидс,Пасквале Бруно-Анимале..:smir:

Хаха нов Гатузо во Сериа А, ќе летаат коски :)
Ама Гатузо си е Гатузо кога се здиви Поулсен само ОК и си замина :smir::)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom