Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aa ok мислев јас ти имаш шип .... ок ок ке биде а пак ке се
Црно-бели и овај спонзорот New Holland Fiat Group ?
Неам офца:pos2: а какви ке бидат да мозев да глеам на графчиња ке ти казев ваљда нешто слично на тоа:wink:

Moре Пират, не се ваѓај сега...Дај ваму од млекцето да омрсиме мустаќите:)...И волна, да ми сплети бабами некое џемперче..Зошто зима иди..Пази, џемперчето ќе биде во црно-бела боја, па пази офцата да има црно бела волна...:pos2::pos2::pos2:

btw Што има врска офцата и фан клубов?
cs.gif
du.gif

Шип напиша горе корн и затоа хаха... а за мембершип треба да си платиш ..

Според мене најдобро Црно-Бело стандардно а во гостински ЦРНИ .. закон сее нема што ....

Според мене најдобро Црно-Бело стандардно а во гостински ЦРНИ .. закон сее нема што ....
Korn..!!,црно белата комбинација е симбол на Јуве така да веќе се знае дека ќе биде официјално првиот дрес црно бела боја:)..Само е зависно какви модификации и со која боја ќе се комбинира..Минатата сезона се комбинираше со црвена боја, а годинава изгледа со жолта боја(ако се овие вистинските дресови што беа постирани тука)..Подеднакво ми се допаѓаат и црвената и жолтата боја, но предлагам да почекаме до утре-задутре да видиме што дресови ќе има..

• Монако испрати понуда за Тиаго за 7.5 милиони евра..Мислам дека понудава треба да се одбие, бидејќи Тиаго може да влези во некоја солидна трампа,за некој добар играч..
  • За Алонсо, трансфер нагодувањата се во молк, Јуве пред некој ден ја зголеми понудата за некое милионче (чинам 3 милиони евра (1.8милиони фунти))Ќе видиме што ќе се случи..
  • За Швајни исто така се молчи, иако сакам да дојде, малку сум скептичен..Уверен сум дека Баерн Минхен нема да се откажат од него, а и тој изјави дека ако игра прв состав во Баерн нема да го напушти клубот..А ако прикажува игри како на ЕП, тогаш мислам дека Швајни не можеме да го сметаме во трансфер желбите..
  • Рома е многу тврда во однос на Аквилани..Мислам дека трансферот со Алонсо во Јувентус намерно се пролонгира, поради тоа што уште постојат некакви шанси за анагажирање на Аквилани..Рома веќе одби понуда од 30 милиони евра, а е наголемо заинтересирана за Јакинта бидејќи Спалети му беше тренер на Јакинта во Удинезе..А челниците на Јуве, поточно Бланк, најави дека се спрема неодолива понуда за Аквилани која Рома не би можела да ја одбие..Си претпоставувам дека тоа ќе биде 23-25 максимум 30 милиони + Јакинта..Ама тука ќе си имаат проблем со навивачите,кои наголемо протестираат против продажбата на Јакинта, со завршни зборови Dont Touch Iaquinta..Така да мислам дека се минимални шансите да се изврши ваков трансфер..Иако ми е голема желба, но и мене Јакинта ми е омилен така да мислам дека заслужува да остане:toe:
  • Станкович, треба да се случи чудо да потпиши за Јуве..Гиљи рече дека ќе ја почитува желбата на навивачите, и дека ќе ги има во предвид петициите против Станкович..Навивачките групи, беа децидни „Ако не се извини Станкович за изречените навреди,на секој допир со топката ќе го исвиркуваме“..Така да мислам и овој трансфер би бил многу тешко остварлив..

Станковик не ми треба у тимо... јас ке бојкотирам од дома ка менам програма кога станковик ке ја фака топката..
Алонсо ке потпише ке видете....
Аквилани ке притиснат и за него ,ама ке има конфликте мош со навивачите ако го дадат јакинта...Will Cya!

Станковик не ми треба у тимо... јас ке бојкотирам од дома ка менам програма кога станковик ке ја фака топката..
Алонсо ке потпише ке видете....
Аквилани ке притиснат и за него ,ама ке има конфликте мош со навивачите ако го дадат јакинта...Will Cya!
Можеби ќе се извини...Што не верувам..Но секогаш постои тоа фамозно ама...:)...А за Јакинта се сложувам!Форца црно-бели!
ch.gif

Не верувам да се извини,ама и да се извини не го сакам во тимот.Не сме милан да собираме стари играчи т.е да правиме пензионерски дом.

Не верувам да се извини,ама и да се извини не го сакам во тимот.Не сме милан да собираме стари играчи т.е да правиме пензионерски дом.
Станкович има 30 години, и не е толку стар..Во најзрелите фудбалски години е, и рака на срце кажано, дека ако му тргни како што му одеше се до предпоследнава сезона во Интер, мислам дека би бил доста корисен, ако ги тргниме сите работи што ги има изедено за Јуве настрана..Но реалноста е таа што е, и тука нема бегање..А беса кога ќе дадиш, дадена е...:toe:

Кажав кико и пак ке кажам... не го сакам во тимов станковик и да се извини ... кој шо сака нека си мисли тоа е мое мислење. Он еднаш кажал лошо за ЈУВЕ,па сега кога е во тесно ке се извинува.После ебање,нема каење.:wink:

Кажав кико и пак ке кажам... не го сакам во тимов станковик и да се извини ... кој шо сака нека си мисли тоа е мое мислење. Он еднаш кажал лошо за ЈУВЕ,па сега кога е во тесно ке се извинува.После ебање,нема каење.:wink:
И јас истото го тврдам..Само сакам да кажам дека во нормални услови Станкович би ни бил корисен, доколку е во формата што ја имаше пред една сезона..Но околностите се поинакви..Јас го кажав официјалниот став на навивачите на Јуве, а тој беше дека ако се извини ќе игра, што не значи дека се сложувам со тоа..Којзнае колку му е криво што изјавил така..Сега ако не го земи никој друг ќе тренира со младите...Мурињо е заебан играч...Станкович беше еден од поддржувачите на Манчини, и така да мислам дека токму поради тоа сака да го продаде...

Мислам дека понуда од >20 миљони + ЈАкинта е премногу за Аквилани. Имајте во предвид дека се работи за многу млад играч кој има уште многу да учи.

Мислам дека понуда од >20 миљони + ЈАкинта е премногу за Аквилани. Имајте во предвид дека се работи за многу млад играч кој има уште многу да учи.
Tие даваа 30 милиончиња:)Така да како што се загреани не би ме чудело, само со навивачиве што ќе прават...

Инаку Казираги го објави младинскиот состав на Италија кој ќе настапи на Олимпијадата..Ми падна во очи, што има забележителен број на играчи кои се поврзани со Јуве,,,

Казираги одбра 22 фудбалери кои ќе патуваат на подготовките, и објави состав со 15 фудбалери кои ќе бидат на листата на чекање, изненадувачки фудбалерот на Фиорентина, Пабло Освалдо се најде на пократикот список.
Олимпискиот состав на Италија: Абате (Милан), Аквафреска (Каљари), Бочети (Џенова), Кандрева (Удинезе), Кигарини (Парма), Кода (Удинезе), Консиљи (Аталанта), Крискито (Џенова), Де Кељи (Јувентус), Де Силвестри (Лацио), Десена (Парма), Џиовинцо (Јувентус), Маршисио (Јувентус), Монтоливо (Фиорентина), Мота (Удинезе), Ночерино (Палермо), Раночиа (Арецо), Роки (Лацио), Роси (Виљареал), Русото (Тревизо), Сириџу (Палермо) Вивиано (Бреша)
Листа на чекање: Алфонсо (Венеција), Баси (Емполи), Курчи (Сиена), Андреоли (Виченца), Канини (Каљари), Марцорати (Емполи), Писано (Каљари), М. Роси (Парма), Болзони (Интер), Галопа (Сиена), Гуаранте (Аталанта), Моросини (Виченца), Ланзафаме (Палермо), Освалдо (Фиорентина), Пеле (АЗ Алкмар)
Болдираните...

Исто така работа што ме боцна во око е следнава..На официјалната страна на Јуве,Паладино денеска го продадоа и одма е тргнат од листата, а Амаури е земен пред еден месец, а уште не е претставен, како играч, во тимот..Со бројка, и со се останато..Уверетре се сами, тука

Паладино е даден корпоративно ( цо - овершип ) . Иначе за дресовите не е утре презентацијата на официјалните дресови туку презентација само на маичките кои исто така ќе бидат со ѓолта боја ... а шо се однесува до бојата на вториот дрес не е уште официјално дека ќе биде жолта ... меѓутоа и лани по форумите се моташе плавиот дрес и на крај испадна тој ... значи 90 % че биде тоа одприлика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom