Vetrence
...believe in yourself! :)
Алонсо јас мислам дека тие денови ке го видиме во црно бел дрес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аце, си заборавил еден „мал детал“ да не речамда, да...јас колку што знам маркез е централен заедно со пујол во барса...а јуве веќе ги има кјелини, мелберг, андраде, кнежевич таму...меѓутоа, ако се случи ова, најверојатно кјелини се враќа на својата стара „природна“ позиција, бек, со што во одбрана ќе бидат кјелини - маркез - мелберг/кнежевич - григера...тоа е супер! како и да е...не ми се верува дека ќе биде баш овој трансфер...
Аце, си заборавил еден „мал детал“ да не речамАндраде
Познавајќи го Раниери, не би ме чудело и Легро да го гледаме прва постава...
Iskreno da kazam deka odprvo epten me nervirase, epten ja gresavase, ama Ranieri uspea da go dotera, i da bide nalku pokonstanten i podobro da igra..So trud mislam deka ke postigni dobra forma..Ama ako igra Andrade kako so igrase vo Deportivo, Legro ke mora da gree klupa..Легро е добар играч ... мојот омилен ( малце чудно али тоа е) ... знае да усере некад на велико али знае и да биде константно добар
Брат Маркез нели игра централен дефанцивецц.... ???? не е левоо..
Аце, си заборавил еден „мал детал“ да не речамАндраде
Познавајќи го Раниери, не би ме чудело и Легро да го гледаме прва постава...
Мислам дека ке бидат:
Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини
Пошто знам дека Мелберг сакаше да игра централно, тој нај веројатно ке игра како десен бек... Имаме две добри замени за одбрана Григера и Зебина па сега еве и Књежњвич... Сепак мислам дека оваа е нај добрата одбрана, што може да ја состави овај тим на Јуве(Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини)
Stankovic Doesn't Want To Leave !
Dejan Stankovic's agent says the player has no intention of leaving Inter.
Сега го прочитав на гоал.ком.Баш ме радува веста бидејки не го сакам лично јас дејан во тимот.:helou:
Točno taka.
Juventus have already added Olof Mellber and Dario Knezevic to their ranks and Marquez, who can play right-back, maybe Claudio Ranieri’s next target as he prepares for the new season.
Стендардо се врати во Лациохммм кај одбраната сме кај ни е Стандардо .. ама тој беше позајмица или оште е во Juve или ке потпишува договор .. али како и да е според мене нешто кога размислив би стоело вака
МЕЛБЕРГ(Григера) ---- АНДРАДЕ ---- ЛЕГРОТАЉЕ ---- КЕЛИНИ(Молинаро)
Уште одамна него не го сметајте одма Андраде прв состав треба да видиме прво како иде опоравувањето и враќањето во форма иако тој изјавил дека одвај чека да се врати на теренот не се знае како ке игра по таква незгодна повредаСтендардо се врати во Лацио![]()