Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алонсо јас мислам дека тие денови ке го видиме во црно бел дрес.

да, да...јас колку што знам маркез е централен заедно со пујол во барса...а јуве веќе ги има кјелини, мелберг, андраде, кнежевич таму...меѓутоа, ако се случи ова, најверојатно кјелини се враќа на својата стара „природна“ позиција, бек, со што во одбрана ќе бидат кјелини - маркез - мелберг/кнежевич - григера...тоа е супер! како и да е...не ми се верува дека ќе биде баш овој трансфер...
Аце, си заборавил еден „мал детал“ да не речам:)Андраде:)Познавајќи го Раниери, не би ме чудело и Легро да го гледаме прва постава...

Аце, си заборавил еден „мал детал“ да не речам:)Андраде:)Познавајќи го Раниери, не би ме чудело и Легро да го гледаме прва постава...

Легро е добар играч ... мојот омилен ( малце чудно али тоа е :) ) ... знае да усере некад на велико али знае и да биде константно добар

Легро е добар играч ... мојот омилен ( малце чудно али тоа е :) ) ... знае да усере некад на велико али знае и да биде константно добар
Iskreno da kazam deka odprvo epten me nervirase, epten ja gresavase, ama Ranieri uspea da go dotera, i da bide nalku pokonstanten i podobro da igra..So trud mislam deka ke postigni dobra forma..Ama ako igra Andrade kako so igrase vo Deportivo, Legro ke mora da gree klupa..

Stankovic Doesn't Want To Leave !

Dejan Stankovic's agent says the player has no intention of leaving Inter.

Сега го прочитав на гоал.ком.Баш ме радува веста бидејки не го сакам лично јас дејан во тимот.:helou:

Гледам сте напишале некој пост, а ни малку не е обрнато внимание на тоа што Јуве го бара Милито од Сарагоса... Јас верувам дека ако дојди Милито во Јуве, Јакинта нај веројатно оди во Рома, а ако размислиме тогаш се поголеми шансите за Аквилани да дојди во Јуве... Еве се споменува и Велсо за ва Јуве, за него ке бидат дадени Тиаго +15 милиони...Алонсо?? Па мислам дека би требало да се снајди во Јуве... Ако гледаме физички доста е спремен Алонсо, но гледам дека и психички е спремен... Ретко сум го видол како оди со остри стартови на противнички играч, тоа е знак дека е нај нај со нервите... Да се навратам малку на постовиве погоре, и Књежњвич не би го ставил одма прв тим... Мислам дека ке бидат:

Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини

Пошто знам дека Мелберг сакаше да игра централно, тој нај веројатно ке игра како десен бек... Имаме две добри замени за одбрана Григера и Зебина па сега еве и Књежњвич... Сепак мислам дека оваа е нај добрата одбрана, што може да ја состави овај тим на Јуве(Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини)... Тука би требало да има некој ротации нај веројатно меѓу Легротаље и Мелберг... Но да се запрашаме што ако не испадно ништо од трансверите на Аквилани и Велсо и Алонсо?? Ќе мора да се бараат други решениа...Според мене иделани решение би биле Диего(Вердер) и Швајншрајгер(Баерн Минхен)... За нападот и не коментирам, освем ако дојди Милито како што напоменав пред малку, и да испадни Јакинта... Па да видиме како ке изигра до крајов на преодниов рок управата на Јуве... :helou:

добро де, се дешава да заборавам по некој...не ми замерувајте :toe: како и да е, со сите овие веќе споменати, се враќа онаа стара одбрана, кога никој не можеше да му даде гол на јуве...значи, имаме се (во одбрана) освен еден лев бек наместо на молинаро....се надевам ќе најдат решение за него...

---------------- Now playing: Next Time - Me mislis li? via FoxyTunes

Мислам дека ке бидат:

Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини

Пошто знам дека Мелберг сакаше да игра централно, тој нај веројатно ке игра како десен бек... Имаме две добри замени за одбрана Григера и Зебина па сега еве и Књежњвич... Сепак мислам дека оваа е нај добрата одбрана, што може да ја состави овај тим на Јуве(Мелберг--Андраде--Легротаље--Киелини)

чекај малку...мелберг како бек??? па тоа нема шанси, затоа шо бек треба да оди и напред и да нафрла итн... а овој е престар за да го прави тоа! исклучиво централен стопер! и да дава по некој гол при корнери...а за десен бек, григера е закон, нема што да се менува...ни треба еден добар лев! и толку, и за средина некое засилување...нападот е супер и нема што да се менува! значи уште две до три засилување и јуве има екипа за високи дострели!

---------------- Now playing: Coldplay - Viva La Vida via FoxyTunes

Stankovic Doesn't Want To Leave !

Dejan Stankovic's agent says the player has no intention of leaving Inter.

Сега го прочитав на гоал.ком.Баш ме радува веста бидејки не го сакам лично јас дејан во тимот.:helou:

Не сака да го напушти тимот?А тоа што Мурињо го праќа да тренира со младите?Со таков потег му се дава дознаење на играчот дека стварно не е пожелен во првиот состав, односно во тимот..Така да Станкович, колку и да го сака Интер мислам дека ќе ја смени средината (независно дали во Јуве или на друго место)

Во Барса игра централно, но Маркез е тип на играч, кој мислам дека добро би се снашол и на десната позиција..Впрочем, така и пишува на goal.com..
Juventus have already added Olof Mellber and Dario Knezevic to their ranks and Marquez, who can play right-back, maybe Claudio Ranieri’s next target as he prepares for the new season.

Само напишав шо пишуваше на гоал за станковик али овој е упорен да остане. хаха

хммм кај одбраната сме кај ни е Стандардо .. ама тој беше позајмица или оште е во Juve или ке потпишува договор .. али како и да е според мене нешто кога размислив би стоело вака

МЕЛБЕРГ(Григера) ---- АНДРАДЕ ---- ЛЕГРОТАЉЕ ---- КЕЛИНИ(Молинаро)

ајде корн..!! ке ти се исполни желбата повторно да го гледаш јуве у лига на шампиони :vozbud::vozbud:

хммм кај одбраната сме кај ни е Стандардо .. ама тој беше позајмица или оште е во Juve или ке потпишува договор .. али како и да е според мене нешто кога размислив би стоело вака

МЕЛБЕРГ(Григера) ---- АНДРАДЕ ---- ЛЕГРОТАЉЕ ---- КЕЛИНИ(Молинаро)
Стендардо се врати во Лацио:toe:

Стендардо се врати во Лацио:toe:
Уште одамна него не го сметајте одма Андраде прв состав треба да видиме прво како иде опоравувањето и враќањето во форма иако тој изјавил дека одвај чека да се врати на теренот не се знае како ке игра по таква незгодна повреда:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom