Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па сите знаеме дека треба да потпише после Еуро де :)

Ок ја да си кажем, може некој не знае. А и плус може некој денар или некое чоколадо да си ќарам :pos:

Ок ја да си кажем, може некој не знае. А и плус може некој денар или некое чоколадо да си ќарам :pos:

Ако не потпише ако не поеба само така ама не верувам
АЛОНСО,ЈУВЕНТИНО !!!!:vozbud:

а бе нешт овие од Ливерпул почнаа да го тупат исто како со Амаури се ценкаа за 1 2 милиона али на крај мислам ќе дојде чаби

Чаби си е Чаби е во Јуве веќе.... но кога починат за ЛИгата на шампионите кфалификациите прашав еднач не видов одговор.. ??

Првите натпревари од првиот квалификациски циклус се играат на 15 и 16 јули.
Вторите натпревари од првиот квалификациски циклус се играат на 22 и 23 јули.

Првите натпревари од вториот квалификациски циклус се играат на 29 и 30 јули.
Вторите натпревари од вториот квалификациски циклус се играат на 5 и 6 август.

Првите натпревари од третиот квалификациски циклус се играат на 12 и 13 август.
Вторите натпревари од третиот квалификациски циклус се играат на 26/27 август.

Значи, вие играте на 12/13 и на 26/27.

Еве ги сите активности на Јувентус ова лето...

From July 5th to the 16th, summer training camp in Pinzolo, with two friendlies against Mezzocorona (on the 11th) and Piacenza (16th), at venues to be confirmed
July 23rd, friendly against Brondby in Copenhagen
July 26th, friendly against Borussia in Dortmund
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League preliminary round first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan
August 21st, Birra Moretti Trophy in Naples against Inter Milan and Napoli
August 26th or 27th, Champions League preliminary round second leg
August 31st, 2008/09 Serie A Day 1:helou:

Еве ги сите активности на Јувентус ова лето...

From July 5th to the 16th, summer training camp in Pinzolo, with two friendlies against Mezzocorona (on the 11th) and Piacenza (16th), at venues to be confirmed
July 23rd, friendly against Brondby in Copenhagen
July 26th, friendly against Borussia in Dortmund
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League preliminary round first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan
August 21st, Birra Moretti Trophy in Naples against Inter Milan and Napoli
August 26th or 27th, Champions League preliminary round second leg
August 31st, 2008/09 Serie A Day 1:helou:

Како сите да ги победиме :) :vozbud::vozbud::smir:

Диего: Интер и Јувентус ме посакуваа

Бразилскиот интернационалец е следен од екипата на Јувентус подолго време и имаше најави уште во јануари дека тие ќе го ангажираат плејмејкерот. “Јувентус и Интер разговараа со мојот клуб но ништо не се случи, немеше никакви разговори за пари.” – рече Диего за Corriere Dello Sport.
“Ми се допаѓаат и двете екипи. Јувентус е голем клуб со богата традиција и милиони фанови.”
“Интер исто така можат да бидат да бидат интересна опција бидејќи се многу силна екипа со играчи од светска класа кои се желни за освојување на трофеи.”
“Што се однесува до мојата иднина, ќе видиме наскоро што ќе се случи. Во моментов сум играч на Вердер Бремен и задоволен сум од тоа како се одвиват работите.“
Во моментов двете екипи имаат свои трансфер цели, Јуве го посакува Алонсо а Интер, Лампард и Деко.
Но во светот на фудбалот работите се менуваат преку ноќ и лесно може да се случи Диего да се пресели во Италија.

ДАЈ БОЖЕ ДА Е ВО ЈУВЕНТУС :))):helou:

Ех да е така... Ке нема ко Јуве... Али сепак можи поинаква да е реалноста...:salut:

Како сите да ги победиме :) :vozbud::vozbud::smir:
Каква смисла има твојава реченица?Како сите да ги победиме?:toe:
Диего еднаш изјави дека нема да игра во Јувентус, надевајќи се дека ќе го купи Реал Мадрид..Но Реал се фокусираа на Кристијано Роналдо, и Диего извиси..Сега по ова интервју ми изгледа како сам да им се пика на Јувентињиве и на Интерашиве..

Абе ако се пика.. нека дојде он па после интерашите нека седам со к** у раците :)

читав во спорт милинчиња + тиаго =шванштајгер и дека јувентус се сретнал со овие од баерн и сега ке достави официјална понуда,а јакинта изгледа ке биде продаден на рома откако понудата на волфсбург била одбиена.

Морам еден офтопик посветен на Корн!

Korn..Гледам дека не ми одговараш на минатиот пост..Те молам повеќе да нема спамирања твој на темава од типот најјаки сме, ќе ги изгазиме сите, најдобри сме, еден збор и емоција и слични такви работи...Никој не ти вели да не ги пишуваш, ама тие да бидат како дополнителен фил на постот кој што ќе го напишиш, а не само пост од еден збор, и прашања кои можеш да ги најдеш на сите страни на интернет од типот Кога игра Јувентус?Во колку сатот? и такви слични..Фан Клубов Јувентус, е фан клуб, не е место каде треба да си билдаш постови,и да спамираш со прашања кои немаат смисла, туку пред да ги напишеш треба да ги осмислиш убаво..Те следам некое време на овој фан клуб, и еднаш ти реков, ти пак си продолжуваш по старо,истите прашања, исто се..Затоа ти викам уште еднаш..Пост од типот најјаки сме,потоа ќе ги изгазиме и сите слични на нив, не придонесуваат ништо за квалитет на дискусија на овој Фан Клуб..Секој пост треба да се одликува со порака во себе, а не само билдинг на мислења а воедно и никаков квалитет на дискусија..Ајде, нормално е..Секој од нас има спамнато, секој од нас..Ама ти другар тоа го правиш постојано, и никако да престанеш..Квалитетот на дискусијата е многу битен елемент во секоја тема на форумов...Ова ми е се со цел да се подигне квалитет на дискусија, да не се спамира, да има издржани разговори меѓу фановите на Јувентус..А не само најјаки сме стај едно :smir: и чао..Така ништо не прајме! Благодарам

Те Поддржувам Кико. Корн Сфати го ова како совет ... наместо шо ке пишаш најјаки сме ке газиме... отвори goal.com,channel4.com,juventus.com најди некоја информациичка постирај си га :smir:

Супер кажано од Кико... Глупо е да се замараме еден пишал "Нај Јаки Сме" па друг му вратил не све, и разни глупости... Тука треба да има дискусиа за Трансфер листа на Јуве, Можни трансфери, Што ни се свиѓа во рабоата на управата на Јуве, а што не... Такви постови се потрабни за дискусија... А не само од еден збор..."Како сите да ги победиме :) :vozbud::vozbud::smir:" Е ова не знам што му значи на Корн :toe::toe:... Сепак треба да има некоја култура тука... Не сме тука на пазар па ајде кој со му текнало ке кажува... Тука се знае што треба да се пишува во постовоте...:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom