да да верувам дека ке го земат оти имат дупка во одбраната кај Молинаро ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hehehehehehhehehehe ама ме насмеја зошто Молизгрешинаро го викаш дечково најмногу трчаше по страната и имаше добри центаршутеви .... не сум го видел да згрреши освен во одбрана многу сака да изиграва дајте линк да видам кај е згрешил чим викаш молизгрешинаро ..Koj и да дојде мислам дека ќе биде подобар од Молизгрешинаро!![]()
???Молинаро??Минатава сезона имаше еден до два добри натпревари...Многу пати ја грешаваше, и беше најслаб играч на Јувентус..И би славел цела ноќ ако го продадат...hehehehehehhehehehe ама ме насмеја зошто Молизгрешинаро го викаш дечково најмногу трчаше по страната и имаше добри центаршутеви .... не сум го видел да згрреши освен во одбрана многу сака да изиграва дајте линк да видам кај е згрешил чим викаш молизгрешинаро ..![]()
???Молинаро??Минатава сезона имаше еден до два добри натпревари...Многу пати ја грешаваше, и беше најслаб играч на Јувентус..И би славел цела ноќ ако го продадат...
Не ме земај здраво за збор, имам слушнато дека со тоа имаш сопкаст 10саати во денот Јувентус канал,имаш ексклузивни интервјуа на играчите на Јувентус, претплатник си на Хура Јувентус списанието, значи по пошта ти иди дома, 3 броја во годината (на стартот, на полусезона и на крај)...И нешто си имал попуст во купувањето на дресови,маички,топки и се останато со брендот Јувентус..Па кога ќе сумирам, привлечно е зар не?Пресрекен сум што Giovinko е назат кај нас. А да ве прашам нешо. Да не знај некој нешто во врска со JuventusMember. Шо се предностите и дали треба да се приплака од ова што пиши 12 евра годишно.
Не ме земај здраво за збор, имам слушнато дека со тоа имаш сопкаст 10саати во денот Јувентус канал,имаш ексклузивни интервјуа на играчите на Јувентус, претплатник си на Хура Јувентус списанието, значи по пошта ти иди дома, 3 броја во годината (на стартот, на полусезона и на крај)...И нешто си имал попуст во купувањето на дресови,маички,топки и се останато со брендот Јувентус..Па кога ќе сумирам, привлечно е зар не?
Киелини го потпиша новиот договор, и изјави: “Мојата желба е еден ден да бидам капитен на Јувентус.”
Абе шампиони сме што сакате повеќе![]()
Па така имам слушнато..so,se ova za 12 evra godisno??