Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako ja izvele pesnata ama mislam deka toa ne erelevantno. Ne samo shto pesnata beshe najlosha od site dosega evroviziski pesni, tuku e edna od najloshite shto voopshto e izlezena na Makedonskata pop scena. A jas sum slushnal mnogu mnogu makedonski pop pesni. Mislam nankva pevlivost, refren, nishto. Bilo koja od prvite 10 na nashata evrovizija da ja pratevme kje beshe podobra od ovaa.
102,3 % се слагам дека песната на Лозановски беше убедливо најдобра на скопски фестивал.:smir:И онака не го пративме најдоброто ( не ни е прв пат ) . . .
Поздрав43![]()
пропаганда против русија и европа
најпоќе сме страдале од нив
меѓу нив англија франција бугарија грција ....
се плашат брат
Па нема друг-а...оваа води иселенички џубокс па викаат ај се разбира од музика :pos2:decava imaa mnogu dobar nastap no pesnata bese slaba za razlika od tie sto vlegoa.
i po gavolite koj k*r ja stail taa utepanata od gospod komentatorka od MTV cel film go krsi,pogolem antitalenat od nea ne postoi u MK.
Сега ми го кажаа оваа го пренеле на гемранска телевизија
MAZEDONIEN, ich dachte bon jovi steht auf der bühne..... :helou:
mislile bon jovi stanal zitel na RM
Абе не треси толку се разбираш од музика.
Еви те еден босански коментар кој е на место.
Provincijska manifestacija koja je prije mnogo godina izgubila svaki smisao, danas sluzi jedino za promociju neuglednih i nerazvijenih istocnih zemalja (ukljucujuci Grcku, Tursku i Izrael) koje inace niko ne uzima za ozbiljno i od cijih je pjesama muzikalnije oglasavanje pojedinih zivotinja.
Sto se nas tice, jasno je da necemo pobijediti dok ne posaljemo likove koji guslaju, zavijaju ili izvode gluho glamocko kolo.
Едноставно као да бевме малерозни вечерта и изгледа бројот 13 не ни донесе среќа.
Епа имо од што да се плашат затоа што царството небесно кое го проповедал господ исус христос и македонското царство на александар велики е едно исто царство.