Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу тапа песни влегоа бе, Португалија, Малта, Израел... Абе ајде местенки![]()
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е истоАјде те молим просветли не и кажи ни зошто не беа добри Португалија и Малта?
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е истоа за Португалија немам коментар
![]()
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е истоа за Португалија немам коментар
![]()
Сине никој не го спори гласот,збориме за песнатаПејачката на Малта има извонреден глас и ова и беше 3ти пат на Евровизија. Секако дека ке помине кога веќе е позната во Евровизиските фанови. Еднаш второ, еднаш трето место. Сигурно пак на високо ке иде (иако оваа песна и е најлоша од сите 3). Португалија има песна која е малце чудна али не е до толку лоша. Според мене не е за Евровизија туку за некоја шпица на Бразилска сапуница во 3040394 продолженија.
Мене не ми се допаднаа, мое мислење ...И Каролина настапи 2 пати па никому ништо. УБава балада беше на Малта. А Португалија беше супер песна. Онака лежерна, да те расположи, башка супер се однесуваа на сцена, многу емоции, позадината беше супер. Интересно песниче.