- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
Единствена што можеле да ја ископаат од мочуриштето МТВ. :icon_rollДобро бе, кај кур ја најдоа ретардиранава да коментира?
Единствена што можеле да ја ископаат од мочуриштето МТВ. :icon_rollДобро бе, кај кур ја најдоа ретардиранава да коментира?
ај бе не замарај векеНе дека Малта скеогаш има дебели пејачки, туку една им е дебелата , таа настапувано секоја втора година за нив:pos2:
НАПРЕД НЕКСТ ТАЈМ, најдобри стееееееееееееееееееееееееееееееее - нешто што ќе остане
На овие би ги додал уште и Романија. Многу ми се свиѓаше таа песна. А оваа ако знае да коментира јас сум космонаут.Абе глејте си на хрватската . .да ти е милина да го слушаш стварно. Инаку според ова шо го слушнав .. Ние , Турција, Црна Гора , Белорусија сигурно во финале сме.
Навивајте и за Елена, бидејќи она е пола Mакедонка, на едно интервју го има признаено тоа:helou:Еден од најдобрите настапи на Македонија до сега, според мене после Елена втор најдобар!!!
ај бе не замарај веке![]()
Мислев на Елена Ристевска настапот,Навивајте и за Елена, бидејќи она е пола Mакедонка, на едно интервју го има признаено тоа:helou:![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2: Да бе јас сега приметив.швајцарија=колдплеј:helou: ПРИМЕТИВТЕ
а ти имаш 14 години или ? што не отиде у москва да се дереш тамо у публика овде само џабе праиш постовиНапред, Македонија, напред, Некст Тајм!!
Ќе замарам упте милион пати за нашата Македонија, ако не си партиот и се срамиш да ги искажеш чувствата, онда седи си пзоади монитор
Но, ти си од Бога најмило нешто што ќе остане, хеиејјјјјјјјјј, браво, НЕКСТ ТАЈМ