Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Не дека Малта скеогаш има дебели пејачки, туку една им е дебелата , таа настапувано секоја втора година за нив:pos2:
НАПРЕД НЕКСТ ТАЈМ, најдобри стееееееееееееееееееееееееееееееее - нешто што ќе остане
ај бе не замарај веке :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Абе глејте си на хрватската . .да ти е милина да го слушаш стварно. Инаку според ова шо го слушнав .. Ние , Турција, Црна Гора , Белорусија сигурно во финале сме.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Србија курво, да даде Господ се помали и помали да станете... србофили каде сте?
Хрватска браво, очекувано од вас:)
Еден од најдобрите настапи на Македонија до сега, според мене после Елена втор најдобар!!!
Без разлика дали ке влеземе во финале, јас сум задоволен од претставеното дечките не разочараа

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе глејте си на хрватската . .да ти е милина да го слушаш стварно. Инаку според ова шо го слушнав .. Ние , Турција, Црна Гора , Белорусија сигурно во финале сме.
На овие би ги додал уште и Романија. Многу ми се свиѓаше таа песна. А оваа ако знае да коментира јас сум космонаут.

J

JOEY JORDISON

Гостин
швајцарија=колдплеј:vozbud::helou: ПРИМЕТИВТЕ

H

HITCH

Гостин
Романката била пола Македонка?! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Турчинот нешто така спомна или јас нешто не сум разбрала :kesa:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Еден од најдобрите настапи на Македонија до сега, според мене после Елена втор најдобар!!!
Навивајте и за Елена, бидејќи она е пола Mакедонка, на едно интервју го има признаено тоа:helou::oeoeoe:

H

HITCH

Гостин
А како се гласа некој да каже 0520221 и се додава 14(или било кој др број)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ај бе не замарај веке :D

Напред, Македонија, напред, Некст Тајм!!
Ќе замарам упте милион пати за нашата Македонија, ако не си партиот и се срамиш да ги искажеш чувствата, онда седи си пзоади монитор:tapp:

Но, ти си од Бога најмило нешто што ќе остане, хеиејјјјјјјјјј, браво, НЕКСТ ТАЈМ

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Навивајте и за Елена, бидејќи она е пола Mакедонка, на едно интервју го има признаено тоа:helou::oeoeoe:
Мислев на Елена Ристевска настапот, :)
Ама секако и ке навиваме за Елена другата македонка:)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одлична изведба на Некс Тајм се надевам на пласман во финале,инаку од другиве секако највеќе ми се свиѓа на Босна но и на Швајцарија ми беше убава.

E

`EsCaPe`

Гостин
Имам 4 фаворити.

Значи, Некст Тајм, многу јасно.
Исланд песната е... срцепарателна.
Швајцарија, мој стил, убава рок песна.
Ииии Финска. Мх! :vozbud:

Се надевам на финале!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Напред, Македонија, напред, Некст Тајм!!
Ќе замарам упте милион пати за нашата Македонија, ако не си партиот и се срамиш да ги искажеш чувствата, онда седи си пзоади монитор:tapp:

Но, ти си од Бога најмило нешто што ќе остане, хеиејјјјјјјјјј, браво, НЕКСТ ТАЈМ
а ти имаш 14 години или ? што не отиде у москва да се дереш тамо у публика овде само џабе праиш постови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom