Не ми е некако изводливо сите земји од екс-ју групата да влезат во финале, но ќе видиме. :icon_rollПосле едно внимателно преслушување еве ја мојата прогноза за утре, односно кој се би требало според мене да се најде во финалето.
1.Шведска
2.Босна и Херцеговина
3.Малта
4.Турција
5.Исланд
6.Финска
7.Црна Гора
8.Белорусија
9.Романија
10.Македонија
Нема везе тоа....лани влегоа во финале сите Скандинавски земји па си честитаа, као деме Скандинавија повторно во финалеНе ми е некако изводливо сите земји од екс-ју групата да влезат во финале, но ќе видиме. :icon_roll
Зошто да не?Не ми е некако изводливо сите земји од екс-ју групата да влезат во финале, но ќе видиме. :icon_roll
А каде треба да се оди и да се излегува?Инаку, една моја пријателка е во Москва, има акредитација и слободен пристап до сите случувања.Вели дека од Некст Тајм нема ни трага ни глас.Единствено се појавувале на проби и прес-конференции, и што биле на Македонската вечер.
На друго место не можело да ги забележиш![]()
Па ко за почеток може да идат на забавите организириани од другите држави, да се појавуваат на многу бројните коктели, интервјуа итн итн.А не да не се појават нигде и да си седат во хотел.Бах!А каде треба да се оди и да се излегува?
Да, БЕ! Ако не ти е интересно не мораш да гледаш, никој не те тера :smir:.Интересна ви е Евровизија, бе? :uvo:
Аха сигурно седат заклучени в хотел, никој не ги вика на забави, никој не им бара интервју:pos2:ме изнасмеаПа ко за почеток може да идат на забавите организириани од другите држави, да се појавуваат на многу бројните коктели, интервјуа итн итн.А не да не се појават нигде и да си седат во хотел.Бах!