Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Искрено мене највеќе ми се допаѓа на Босна и сакам да победат инаку ги симпатизирам и Црна Гора.

Ј

јовица11

Гостин
Денес беше генералната проба, еве како естетски ќе изгледа сцената со нашите претставници на неа (Мартин и Стефан и утре ќе бидат вака облечени)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
После едно внимателно преслушување еве ја мојата прогноза за утре, односно кој се би требало според мене да се најде во финалето.

1.Шведска
2.Босна и Херцеговина
3.Малта
4.Турција
5.Исланд
6.Финска
7.Црна Гора
8.Белорусија
9.Романија
10.Македонија

Останатите песни се навистина под просекот и не верувам дека може да направат некое изненадување.Како и да е останува да чекаме до утре:pipi:

Инаку, една моја пријателка е во Москва, има акредитација и слободен пристап до сите случувања.Вели дека од Некст Тајм нема ни трага ни глас.Единствено се појавувале на проби и прес-конференции, и што биле на Македонската вечер.
На друго место не можело да ги забележиш:toe:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Осеќам дека нема да влеземе:icon_roll

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

еве да ги забележиш

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
После едно внимателно преслушување еве ја мојата прогноза за утре, односно кој се би требало според мене да се најде во финалето.

1.Шведска
2.Босна и Херцеговина
3.Малта
4.Турција
5.Исланд
6.Финска
7.Црна Гора
8.Белорусија
9.Романија
10.Македонија
Не ми е некако изводливо сите земји од екс-ју групата да влезат во финале, но ќе видиме. :icon_roll

В

Вори

Гостин
Од Босна е добра песната..стара изворска со рок елементи..баш добра песна.Нашата не лоша..иначе засега Босна,Македонија и Норвешка ми се фаворити па за понатаму ќе видиме.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не ми е некако изводливо сите земји од екс-ју групата да влезат во финале, но ќе видиме. :icon_roll
Нема везе тоа....лани влегоа во финале сите Скандинавски земји па си честитаа, као деме Скандинавија повторно во финале:pipi:Мислам дека нема тоа некоја голема улога.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Зошто да не?
Ако сите се прикажат во најдобро светло, и ако се стекнат со голем број на фанови, не би било никаков проблем.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Инаку, една моја пријателка е во Москва, има акредитација и слободен пристап до сите случувања.Вели дека од Некст Тајм нема ни трага ни глас.Единствено се појавувале на проби и прес-конференции, и што биле на Македонската вечер.
На друго место не можело да ги забележиш:toe:
А каде треба да се оди и да се излегува?

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
А каде треба да се оди и да се излегува?
Па ко за почеток може да идат на забавите организириани од другите држави, да се појавуваат на многу бројните коктели, интервјуа итн итн.А не да не се појават нигде и да си седат во хотел.Бах!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Интересна ви е Евровизија, бе? :uvo:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Па ко за почеток може да идат на забавите организириани од другите држави, да се појавуваат на многу бројните коктели, интервјуа итн итн.А не да не се појават нигде и да си седат во хотел.Бах!
Аха сигурно седат заклучени в хотел, никој не ги вика на забави, никој не им бара интервју:pos2:ме изнасмеа
Е па нормално дека одат по коктели и такви работи, еве баш прееска гледав на емисијата 100% Евросонг, дел од интервјуто на Некст тајм за една грчка ако не се лажам телевизија беше, поточно делот кога ја изведуваа песната Caruzo.
Ти се водиш од субјективните тврдења на некоја личност.

Останува да видиме што ќе се случи утре.:smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Никакви прогнози или субјективни ставови и оценувања за однесувањето на нашите евровизиски претставници немаат никакво влијание на крајниот исход на полуфиналната вечер, да не прогнозираме и дебатираме, утрешната полуфинална вечер ќе биде ИЗНЕНАДУВАЧКА како и секоја година, така да ништо не се знае до последен момент:toe:
Стајлингот на близнаците ми се допаѓа, сцената можеби одговара за ваква песна, иако не ми се допаѓа што секогаш бираме темни сценографии:uvo:
Останува само да им посакаме среќа на обогодинешните евровизиски претставници и за утре лично им посакувам само да влезат во финале како нашите најголеми музички ѕвезди што направиле досега, а за понатака само среќа.
Напред, Некст Тајм:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom