Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се однесува до она за БЈРМ најверојатно е некој протест за признавањето на Косово.
А најмногу ме изненади тоа што не влезе Ана Николиќ во финале што говори дека нешто не е во ред инаку Беовизија оваа година е во организација на РТС во копродукција со Емотион па сега размислете кој ќе победи,али во секој случај реално мислам дека Некст Тајм имаат далеку подобра песна од ОТбенд.

Најнова вест

U finalu Beovizije i Ana Nikolić i Ivana Selak

Pevačice Ana Nikolić i Ivana Selak uvršćene su, nakon suprevizije, u večerašnje finale Beovizije, a odgovorni za grešku podneli su ostavke, saopštila je danas Radio televizija Srbije uz izvinjenje gledaocima i izvođačima za nenamernu grešku
"Tehničkom greškom nastalom korišćenjem rezultata SMS glasova na petominutnom preseku umesto konačnom desetominutnom obračunu, supervizija RTS-a utvrdila je da su izvođači Ana Nikolić i Ivana Selakov oštećeni", saopštila je Supervizorska komisija RTS.
Zbir glasova žirija i SMS glasova uveo je Anu Nikolić i Ivanu Selakov u finale, naglašeno je u saopštenju, pa je "Supervizija RTS naložila je Organizacionom odboru festivala Beovizija da spisku od deset već proglašenih finalista doda i ove izvođače.

Најнова вест

U finalu Beovizije i Ana Nikolić i Ivana Selak

Pevačice Ana Nikolić i Ivana Selak uvršćene su, nakon suprevizije, u večerašnje finale Beovizije, a odgovorni za grešku podneli su ostavke, saopštila je danas Radio televizija Srbije uz izvinjenje gledaocima i izvođačima za nenamernu grešku
"Tehničkom greškom nastalom korišćenjem rezultata SMS glasova na petominutnom preseku umesto konačnom desetominutnom obračunu, supervizija RTS-a utvrdila je da su izvođači Ana Nikolić i Ivana Selakov oštećeni", saopštila je Supervizorska komisija RTS.
Zbir glasova žirija i SMS glasova uveo je Anu Nikolić i Ivanu Selakov u finale, naglašeno je u saopštenju, pa je "Supervizija RTS naložila je Organizacionom odboru festivala Beovizija da spisku od deset već proglašenih finalista doda i ove izvođače.
Сепак Ана Николиќ нема да настапи вечерва ја одбила понудата и извинувањето од организаторот со образложение дека таа дошла таму за да победи а не да биде нечиј статист на однапред договорена победа,додека Ивана Селаков ќе настапи.
Мислам дека Ана е во право,а и после ова не знам зашто би настапувала кога веќе знае дека нема да победи.
Неофицијално доколку се било во ред со гласањето Соња Бакиќ од ОТ и Марко Кон не би влегле во финале зашто имале помалку гласови од Ана и Ивана.
Очекуваме скандали од утре.

сега го гледам на србите беовизија стварно има конкуренција јака..

Само „Благослов за крај“ и ништо друго.:back:

И песните се’ некако:cheeky1::cheeky1:излезени од седумдести :tapp:
Патем, што има да им се лутиме за тоа БЈР, па ги признавме мафијашите од САП Косово како да се вистинска држава. Спремајте се за некоја година кога они ќе ја признаат Илирида :wink:

Дефинитвно сум за ОТ бенд јака е песната !

Убава рок песна,многу певлива,добри вокали,супер настап!Таман за Евровизија!

Мене и на Душан Зрниќ ми е добра, интересно музиче има, супер изведба од негова страна. :)

Леле какво Уууууууууууууу.Бетер од кај нас.Песнава е срање.Србиве бетер од нас се,местачи невидени.ОТ бенд беа најдобри.

п.с.гласањево беше срање!

Леле шо одбраја србиве, не се салам изгледа, чути баре нема изгледа последни да бидиме.

Некст Тајм за овие се измислени..и баш се супер!

хахах ципела :vozbud: от беа убедливо најдобри! моја стара ципела пола свет је видела :pos2: пеза

Па даваат вештачки аплауз овие од РТС,Срамота не знам како можат вакви песни да пуштааат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom