СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум задоволен со оваква глупава игра нити со 12 место ,,Единствено можам да прифатам победи до врвот и освоен Медал ништо друго и затоа никогаш нема да идам да ги гледам натпреварите во сала а не па и надвор од МК,а и да им ги вратат парите на навивачите што отидоа да ги бодрат во Хрвацка

Јове, не биди напор
76372092kc6.png

Ништо не ги оправдува, ни нив, ниту Кире Лазаров. Како да играше на среќа, си шуткаше голчиња, исто и брат му негов.
Миркуловски беше добар, ама треба да е свесен дека шутот не му е јак, ама па затоа изнудува пенали и асистенции.

Сепак, треба да бидиме задоволни и со ова постигнато, иако знам дека можевме многу подобро, а во претходните утакмици судиите беа наклонети на противникот.

ajde beeee i 12 vo svet e super.....do sega ne uspevavme da se kvalifikuvame a sea i ova ne vi cini

Се е ок у постов и ќе повторам само дека сите се мувлари. А и покрај тоа што се мувлари јас ќе ги бодрам, само затоа што се македонци.
Апсолутно!!!
Ама нека не ја срамат Македонија повеќе!!!

Вака не се игра за репрезентација!

Другите репрезентации имаат неколку добри ракометари во тимот, а ние реално само ЕДЕН...тие се мењаваат и нема толкав напор на еден играч. Без Кире видовме дека сме катастрофа
Он ја прави целата игра, од него зависиме
Најдобар во голови и 2 асистент да игра во напад
најголема глупост:uvo:

И доста се жалите
ако сте вистински македонски навивачи бодрете ги и во пораз:smir:

Во пораз да, но не во ваков пораз. Ова денес беше без срце и без желба за победа.

Како после ова некој да ми каже да бидам мирен?

Па добро бе да ви ебам тоа семкарите со срце како лагер од бураго количка...пички нафурани дека се славни ако победат 2 утакмици.

Секој голем чекор и секој голем резултат е добар ама кога ке изгубиш ваква утакмица никој нема да ги памти победите!

Играа без срце, кретени!

Капитену наш, мал ли ти беше мотивот дека ке бидеш прогласен за МВП на првенството, дека ке бидеш најдобар стрелец а воедно и ке бидеш најдобар стрелец во историјата на светските првенства.

Темелковски ако имаш малку грам грижа на совест и ако си малку реален ке си дадеш неотповиклива оставка поради твоето одвратно водење на оваа селекција.

Момци што друго да ви кажам, сакав и забава да правам во ваша чест, сакав да идам на аеродром да ве пречекам...се е тоа џабе ништо нема да направам затоа што го повредивте тоа што е најсвето-Вашиот дрес, дресот на Македонија.
Само кога ке ми текне колку луге стоеа зад вас а вие вака да ги зарочарате!
Цел живот да живеете со таа грижа на совест!
од вакви мислења ми се повраќа

Немаат кондиција и срце да издржат толку јако темпо 8 дена 11 натпревари

Апсолутно!!!
Ама нека не ја срамат Македонија повеќе!!!

Вака не се игра за репрезентација!
Ако можеш нешто повеќе да сториш, придружи им се. Него тоа што треба да бидат посериозни треба да бидат.

e во овој пораз не бодрам никого,против пљукање сум ама маму им ебам смрдена цела утакмица со човек вишок ја играат,судии дуваат за нив,имаат предност 6 гола и на крај губат ко магариња...епа нека дуваат коњски кур никад не сум ги пцуел ама ми докурчија денес. :@
седете си таму со тие душите ситни и бидете атракција на Задар и Вараждин и изненадување на првенството,ебате циркузантите

Bezdusno izigraa, ne mi e jasno samo kako mozea da primaat tolku golovi so igrac poveke. Toa bese pricinata za porazot...

Не сум задоволен со оваква глупава игра нити со 12 место ,,Единствено можам да прифатам победи до врвот и освоен Медал ништо друго и затоа никогаш нема да идам да ги гледам натпреварите во сала а не па и надвор од МК,а и да им ги вратат парите на навивачите што отидоа да ги бодрат во Хрвацка
Епа откажи се од навивање за Македонија, шо да ти речам, мислиш дека ќе освоиме светско во блиска иднина? :nesum:

ja prodadoa definitivno ne e mozno vaka da se igra i mali deca ke razberat deka se imaat dogovoreno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom