СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу слабо тренеров ни е катасрафова да имавме појак тренеримавме шанса за поголем пласман.

A со Полска, Исланд, Русија, Португалија беше јак?Нема врска, добар си е тренерот, да не очекуваш ти да имаме генијалец за тренер?
Играчите не играа како што треба, имаме повредени, беа без мотив.Нашиве играа како да се имаат квалификувано, а не како да се борат за висока позиција.

Sramota, a imaa sansi za 9 mesto da se izborat.

Tolku e, zadovolni sme, premija ni e i ova..... :nenene:

Toj sto se zadovoluva so pomalku po obicaj nikogas nisto ne osvojuva.

А кога ке чуев како Србија ке сме ја згазеле.......ете потценувањето мајка на сите порази.

Филип Лазаров и тренеров одете и ебете се у газ е тоа само да ви кажам.Дај боже некогаш да ве сретнам и да ви кажам у лице.Добро а зошто бранеше дебилов второ?

Не треба да се разочараме! Стигнавме многу далеку на ова светско, ќе бидеме во 12те најдобри во светот а тоа е гоелм успех за нас.
Можевме да постигнеме и многу повеќе но и ова е мислам и повеќе од доволно.

Нашите ракометари не представија на еден убав начин, докажавме дека имаме квалитет па и ова треба да се прослави!

Излези момче право на тераса, и поздрави ја Гоцевата раса, крини раце високо горе, наше ќе биде и Солунско поле...

Катастрофа. Да не беше Борко со повеќе од 10 гола разлика ќе изгубевме. :tapp:

Убаво кажаа за Кире
играше 8 натпревари во 11 дена и одбрана и напад постојано 60 минути
Не е он машина па да постигне
:uvo:

Изгубивме и тоа е
Јас сум задоволна и со послдено место
ме израдуваа што отидоа во следното коло, од тогаш не ми беше ништо важно:smir:
Браво:pipi:
А како може некои други играчи истото да го постигнат тоа?!!! Како може норвежаните, данците и сите таму да издржат? Или тие се машини? Сосем непрофесионално од нивна страна!

Честитки за добрата игра во првото полувреме...
:toe:
Ова ми е прв натпревар кој што сум го одгледал без ниту една единствена емоција,исто како тренинг да гледам.
Ви кажав и претходно... на Свети Сава не се игра против Србија.
:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom