СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Катастрофална игра.Кога влеговме во наредна фаза имав само една желба ДА ТИ ТЕПАМЕ ЧЕТНИЦИВЕ!!!!!!Игра немаме никаква.Темелковски катастрофа,јас знам повеќе за ракометот отколку него!Имаме играч повеќе а примаме голови како ништо.Момир Илиќ ни дава голови од каде сака.Има еден вид на игра во секој колективен спорт со дуел игра,тоа се вика ФЛАСТЕР!Разочаран сум макимално ,Србиве се тапа невидена.Ама тоа е тоа.Неможам да пишувам ќе ја искрашам тастарутава!!!!

Многу слабо тренеров ни е катасрафова да имавме појак тренеримавме шанса за поголем пласман.

Ne trebase da igrame vaka.

Plus, na Kire mu stajle flaster opa se zbunil, trebalo da barame HUNZAplast da mu stavat.

Убаво ни беше кога тепавме сите бевме среќни, ама ова е резил. Не е изговор заморот зашто сите се заморени под еднакво. После победата со русија и пласманот меѓу 12 најдобри се опуштија максимално.

Ниеден фластер не се брои, вие сте нашите шампиони.

оле-оле оле-оле
Шпанците се криви.

Убаво кажаа за Кире
играше 8 натпревари во 11 дена и одбрана и напад постојано 60 минути
Не е он машина па да постигне:uvo:

Изгубивме и тоа е
Јас сум задоволна и со послдено место
ме израдуваа што отидоа во следното коло, од тогаш не ми беше ништо важно:smir:
Браво:pipi:

Ајде па и вие. Барем искуство правиме за следни квалификации....

ЗЛАТНО ПРАВИЛО-СЕКОГАШ ОДИ ДО КРАЈ!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми е јасно само како си дозволуваат да играат онака без мотив,како си дозволуваат да ја разочараат оваа публика која ги бодри цело време.
ПОБЕДНИЦИТЕ СЕКОГАШ ИМААТ ПОБЕДНИЧКИ ДУХ...вака не може
срамота:toe:

Па затоа губат!
Да идат на обука, да видат како се игра цела утакмица за своја земја....
жив резил.
И тоа од Србија изгубивме беее...... ејјјј.... мочковци!!!

Ova me potseka na 2-2 so Anglija u gosti i poraz od Andora.
Мене ме посеќа на неозбилност..
Репрезентација која сака да биде во светскиот врв ваква игра не смее да си дозволи ни против маалска екипа..
Ја расипаа конечната слика за нив..ако на почетокот беа изненадување ..сега се реалност..која ја познаваме

Многу слабо тренеров ни е катасрафова да имавме појак тренеримавме шанса за поголем пласман.

Абе не лупетај тренерот слаб одличен е тренерот може во оваа утакмица напарави мн грешки со неговите одлуки!!!

Каков пречек на Аеродром не заслузуваат не посрамија ни го посрамотија Името Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom