BoR4e
Manchester United
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 2.384
- Поени од реакции
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа ме радува што има уште еден искрен навивач на Сплитските ''Били'' на форумов . Барем ќе имам со кој да праам моабет за составот и за многу други работи поврзани со самиот клуб а не само за утакмица кога ќе дојде со Динамо .Дури сега видов дека има фанклуб на Хајдук....фантастично....можеме да се дружиме сега и да споделуваме се на овој фанклуб...Се надевам на масовна читаност и коментари на овој фанклуб.....
За почеток одличен натпревар со Цибалија и се сложувам дека до крај ке се бориме со Загреб која оваа сезона е осалбен за разлика од предходните сезони...али ке видиме како ке биде до крај...Очекувам спектакурлана битка за титулата...
Е тоа ме радува што има уште еден искрен навивач на Сплитските ''Били'' на форумов . Барем ќе имам со кој да праам моабет за составот и за многу други работи поврзани со самиот клуб а не само за утакмица кога ќе дојде со Динамо .Супер друже :helou: . На крај да се надеваме титулата стигнува на Пољуд :helou: .
HAJDUK ZIVI VJECNO