Џабе флертот

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас не флертувам.
Немам потреба.
Многу сум грозен.

Но затоа на почетокот на месецот имам полна кредитна картичка :back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ајде сега смирете си ги нервите и вратете се на темата. Навреди нема да се толерираат.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Значи џабе е флертот. Пошто ја праам работи кои се џабе кога ми е досадно. We all do, right? Или лефт?
Нема веќе флерт. Сега е like. И зеленко. И nudge. Лол.
Дуд, ич не си олд скул -.-

И да си го дигнам и јас малку егото, ми имаат кажано дека шмекерски ми е погледот. Шо ќе му дојде како, несакајќи флертувам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.045
Нема веќе флерт. Сега е like. И зеленко. И nudge. Лол.
Еволуира флертот , ако може ова да се нарече флерт.
Замисли како ќе биде за 20 години ......

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
мене ми е тоа лита работа
ако она трепне заводливо јас треба како кученце да скокам околу нејзе
не не не
приметувам флерт само кога јас сум заинтересиран, женското тело е жив семафор, само боите понекогаш се различни:smir:
инаку ако некоја сака да ме има (а јас баш сум рамнодушен) па нека се помачи малку и она не сум јас на дугме за секоја шо и се свиѓам

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не! Туку сакав да кажам колку само лесно мажите подпаѓаат на провокации...И шо ке ми е мене некој таков, на кој уше некоја не му намигнала како шо треба он веќе и се залепил и почнува со частење пијачка и завршува со неа не знам ти каде...

Ако беше само мажот покварен тогаш немаше да биде со неа. Ова е веќе обострано. И викаш уште не му дотрепнала он и се пушта. Па нели сакате мажите да бидат први во флертот? Тууу или ти си некој феномен или стварно општо женскиот пол незнае што сака...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
^Женските сакаат машките да бидат тие што ке го превземат првиот чекор, а за да го превземат некој треба да ги потикне оти на нив сами не им текнува :) и за тој поттик тука сме ние т.е постои флертот...:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
^Женските сакаат машките да бидат тие што ке го превземат првиот чекор, а за да го превземат некој треба да ги потикне оти на нив сами не им текнува :) и за тој поттик тука сме ние т.е постои флертот...:toe:

Значи срамежливоста е претходник на поквареноста, ако добро те сфатив. Ако женска прва му се пушти - он не смее да продолжи со флертот зашто ке испадне покварен - според тебе. Примети колку си нелогична? Тоа што им се пушташ а они го прифаќаат флертот не значи дека они се покварени туку се обични човечки суштества.

Инаку ај он-топик да бидам. Си правам често мали флертови али не за да испаднам фраер па да ја остаам женската не докажана туку чисто за да си ја ширам аурата/вибрациите/нештото во околината и да оставам нешто кај девојката за во иднина. За сваки случај.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Значи срамежливоста е претходник на поквареноста, ако добро те сфатив. Ако женска прва му се пушти - он не смее да продолжи со флертот зашто ке испадне покварен - според тебе. Примети колку си нелогична? Тоа што им се пушташ а они го прифаќаат флертот не значи дека они се покварени туку се обични човечки суштества.
Зборувам за поквареност на машки што имаат женска. Мене ми е интересно да ги провоцирам, а они ако си ја сакаат девојката нема да одговорат на провокации. 90% подлегнуваат на тоа и затоа викам дека се покварени.
Плус не сите женски му се приближуваат и почнуваат разговор со типот кого го ловат.
А тоа дека се човечки суштества во право си, али не би со друга ако си ја сакам девојката...земи се себеси за пример:wink:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Зборувам за поквареност на машки што имаат женска. Мене ми е интересно да ги провоцирам, а они ако си ја сакаат девојката нема да одговорат на провокации. 90% подлегнуваат на тоа и затоа викам дека се покварени.
Плус не сите женски му се приближуваат и почнуваат разговор со типот кого го ловат.
А тоа дека се човечки суштества во право си, али не би со друга ако си ја сакам девојката...земи се себеси за пример:wink:

А која си ти да испитуваш тоа, дали им е силна врската или не?! Никој не ти дава право за тоа. Глупост е да се ставаш во таа улога, посебно ако тоа го правиш од досада. Колку и да е он покварен, според тебе, сепак ти не си таа што треба да дознава. Само те прави зачин кој не е потребен во манџата. Дали врската ке продолжи - треба да се остави на времето.

H

^HITMAN^

Гостин
Oва ако важи за американците, верувајте дека не важи за нас.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
А ајде малку ти земи се за пример.
Ти им ја проверуваш врската на некои рандом личности.
Еве иде ред некоја како тебе, од досада и желна за флерт со кој ќе стигне, пробува да извади флерт од твојот дечко. Кои коментари ќе ги кажеш за типката? Иуу, нели? Епа сите тие изрази се поистоветуваат и со тебе. Затоа седи си мирна. И на ти цвеќе.:smir:

H

^HITMAN^

Гостин
Хм, некоја да ме провоцира и потоа да ми каже НЕ ќе се соочи со големо навредување и омаловажување од што ќе заплаче. Заебанции од таков тип не поднесувам. Не си налетала на некој таков. Не го прави тоа во иднина колку и да ти е интересно да го правиш, ќе се изгориш некој ден. Пријателски совет.:smir:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Си флертувам со кого сакам, правам што сакам и до сега немам лош коментар слушнато за мене у смисол курва или не знам ти што...
Синс ај хев а бф мирна сум многу...баталете ме мене сега уживајте у темата и пишувајте си за вас по малце...:smir:еве ви на сите по едно цвеќенце за возврат

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Форава “Don't you just hate it when you are flirting with a chick, and your girlfriend comes and mess stuff up?"

Kajgana Shop

На врв Bottom