Џабе флертот

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
@FABULLOUS
-ne se trudi da gi svatis,ako sakaat da gi svatis,neka se potrudat,so takvi nekonkretni signali,sekogas si ostavaat izbor.od edna strana ne sme primetuvale koga flertuvaat,a koga ke primetime,pa se vadat,kako ne bilo toa.i toa nema kraj.mozat das vrtat taka do beskraj,zatoa postapuvaj isto kako i oni.pa ako zabelezat deka ne si primetil signal,ti zabelezi deka i oni ne primetile signal ispraten od tebe.............
И друг ќе ти ја легне хехехехеххехехх

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
@FABULLOUS
-ne se trudi da gi svatis,ako sakaat da gi svatis,neka se potrudat,so takvi nekonkretni signali,sekogas si ostavaat izbor.od edna strana ne sme primetuvale koga flertuvaat,a koga ke primetime,pa se vadat,kako ne bilo toa.
For the first time,веројатно си во право.
ОК,не ни почнувам да се трудам.
Нека си остане вака.:smir:
Свака му част.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
mala ispravka,jas ke legnam druga.pa ne sum zapocnal jas prv,i ne sum se zainteresiral jas prv za nea,tuku vo ovoj slucaj e obratno.a ako jas se zainteresiram za nekoja,nema da gubam vreme so takvi nadmudruvanja(kako sto pravat devojkite),nema tajni signali,glumenje i slicno,EDNOSTAVNO NEMA GUBENJE VREME.samo akcija.
a slobodno neka legne so drug,ONA GUBI,a ne jas.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
pa zatoa i rekov,stom nastapuvas so nekonkretni signali i flertuvanja,jasno e deka sakas da si poigras,taka da...ili ke ja prifatam igrata,i ke igram i jas taka,ili igraj si sama.:baeh:

Со тебе никако не би играла,не би се ни трудела хаха не си ми интересен :helou:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
mala ispravka,jas ke legnam druga.pa ne sum zapocnal jas prv,i ne sum se zainteresiral jas prv za nea,tuku vo ovoj slucaj e obratno.a ako jas se zainteresiram za nekoja,nema da gubam vreme so takvi nadmudruvanja(kako sto pravat devojkite),nema tajni signali,glumenje i slicno,EDNOSTAVNO NEMA GUBENJE VREME.samo akcija.
a slobodno neka legne so drug,ONA GUBI,a ne jas.
Pa tebe edinstveno kako da ti e vazno da izlezes vo sekoj slucaj fraer. Demek taa e onaa koja prva pocnala( iako i tebe ti se dopaga).
Spored mene ne e bitno koj prv pocnal, jas flertuvam direktno. Ako mu se saka da vozvrati super, moze da padne muvanje ili neso poveke, ako ne saka ( a toa epteeeen retko se slucuva) ok de. Cudo golemo:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@ANNABEL
-zasto sega gi teras rabotite na taa strana?sto treba sega,da ti vratam so ista merka?zasto si go baras,bez potreba?i ne se trudi da me navreduvas,ednostavno ne moze sekoj da me navredi mene.:smir:
i aj te molam zanimavaj se so temata,a ne so mene.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со колку повеќе девојки си се сплеткал толку подобро ќе ги познаваш тие моменти, во средно па дури и прва на факултет воопшто не правев никаква разлика.
Сега постои некакво познавање, но сепак мене повеќе ме интересира кога тој флерт е чисто како игра, заинтересираност некаква, или тепање на моментална досада.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@ANELE
-jas veke rekov,ako na mene nekoja mi se dopaga,ne me interesira dali ona ispraka signali,ili ne.jas ne gubam vreme,tuku se vpustam vo akcija.i pravam se sto e vo moja mok za da uspeam vo namerata sto ja imam.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
@ANELE
-jas veke rekov,ako na mene nekoja mi se dopaga,ne me interesira dali ona ispraka signali,ili ne.jas ne gubam vreme,tuku se vpustam vo akcija.i pravam se sto e vo moja mok za da uspeam vo namerata sto ja imam.
А доколку таа не покажува никакви сигнали.. Знаеш дека имаш сигурна корпа.. Пак продолжуваш понатаму???.. Па што треба да направи девојката за ти да се откажеш..:toe:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
kako moze da znaes deka imas sigurna korpa,ziti se?i zasto voopsto da se otkazam?

SexualChocolate

Напалена...
Член од
22 јануари 2009
Мислења
16
Поени од реакции
1
Девојки,време е да станеме подиректни,они не знаат да разберат!

:toe:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Девојки,време е да станеме подиректни,они не знаат да разберат!

:toe:
Тоа не е лоша идеја за да им помогнете на другите.Јас знам кога и што сакате!

Па нели затоа сум женкар,а?

:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@SEXUAL CHOCO
-mozebi nie razbirame,ama sme odbrale da staneme kako vas,pa izgleda togas vie ne ne razbirate nas,osven ako ne sme direktni.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom