I polovina makedonci se drzavni neprijateli.Albancite ni se drzavni neprijateli go pokaza denes najdobro.
Не половина, ама 1/4 сигурноI polovina makedonci se drzavni neprijateli.
Vie go pravite ova zaradi sto ne nudi nesto za vas ili nekoj taen dogovor a tie makedonci ne glasat zosto ne simpatizirat.I polovina makedonci se drzavni neprijateli.
Vie go pravite ova zaradi sto ne nudi nesto za vas ili nekoj taen dogovor a tie makedonci ne glasat zosto ne simpatizirat.
Vie go pravite od drug razlog. Ja brukate i tonite zemjava 17 godini.
Дајбоже. Тоа во никој случај не може да биде лошо. Дајбоже нека пријатно не изненади Иванов. Но, иако нада задња умира, од надеж не се живее и сите заклучоци во моментов ги носам од неговото делување во изминатиов период. Посакувам после 2-3 години да бидам покажан со прст и да ми плукаат по моите проценки. Со гордост и мерак ќе го прифатам тој пораз.Princ , imam cuvstvo deka mnogumina pozitivno ke se iznenadat od ovoj covek ( vklucuvajki te i tebe a vo izvesna merka i mene)...
39% беше во 6 ако не се лажам.Citam na A1 spored DIK izleznosta e 38,72%
:pos2::pos2: За некое време ќе почнат да се продаваат и икони од Иванов. Луѓето по ѕидови да ги ставаат како тито на времето. Само што со поинаква намера ќе бидат овие. Да немаме носталгииАко имало цензус, значи Иванов е новиот Прецедник.
На ви слика дека нема да го видите во јавност во наредните 5 години.