Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Буфон денеска слабо а ?

Da ne bea po negova vina slucajno golojte?

Абе Јуве Јувее... и шо ако одат у ЛШ ?? Ке губат од сите... :pos2:

Eee so mi e kef da se padnime vo ista grupa pa da ve naucat koj e koj..

Легротаље - бот, Ночерино - бот. Памет немаат, тоа е... Секоја чест за Амаури, ме изненади :)

Nocerino, kazav za sobiranje topki e zakon ama za delenje :pusk:.
Legro e epten promenliv.
Vo sekoj slucaj sum zadovolen od mecot. Uspeavme da se vratime da pritisnime , sredinata izigra pojke od dobro. Sisoko prerasnuva vo golem igrac. Tiago isto taka, delese prekrasni topki i tn i tn. Najpojke mi e krivo za nedved se nadevam deka ne e nesto seriozno. P.s. najlos igrac na mecot se razbira Trezege.

Eee so mi e kef da se padnime vo ista grupa pa da ve naucat koj e koj..
И шо ако паднете? Ке си одите со 3-4 гола и од Олд Трафорд и од вашиот стадион :vozbud:

Eдно ќе кажам: Ја’зк!
п.с И не мрсите многу за Буфон, не беше за ништо крив. Можете само да љубоморите што немате таков голман.

Чесно и заслужено ве исплескаа!
Ама гледајте на посветлата страна 3 позиција ви е загарантирана а со неа и лига на шампиони-па и не е така лошо со оглед дека цел тим ви е изменет и дека лани игравте Сериа Б!

Не ја гледав утакмицата, али слушнав 3 пати шутнале и 3 пати ви дале гол. А за Буфон сите можете да ќутите, човекот е ѕвер, и е верен на својот клуб, за разлика од некои други.

Ги видов головите, евентуално при вториот гол можеше Буфон нешто да направи, ама Амаури едноставно ја закуца што се вика.

Другите два гола ... не се бранат тие.

штета добро играа амаури е многу добар не се чува јуве направи се што можеше за малце ни кидна победата ајде идеме следно коло

Ej juv gi gazi site taka da tie so se protiv moze samo da KJUTAT TISINA!!!!!!!!!

па не славеа, ама не ни изгубија. Иначе добро гледаш.. Некој од Интер кога ке постигне 37 гола во сезона јави се на 070-876-478

па не славеа, ама не ни изгубија. Иначе добро гледаш.. Некој од Интер кога ке постигне 37 гола во сезона јави се на 070-876-478

алал му вера прав шизик е ама фали го на друго место .

алал му вера прав шизик е ама фали го на друго место .
Нема потреба да го фали, не знам дали слушнавте има гласини дека ќе бил на насловна на некој си геј магазин:tv: .

а ти знаеш дека целиот тим на Милан ке го имало на насловна на некој магазин за баби ?

а ти знаеш дека целиот тим на Милан ке го имало на насловна на некој магазин за баби ?

I so ima ova vrska so temava? Ako imas da kazis nesto pametno arno ako ne aj MRS od temava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom