Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Буфон денеска слабо а ?
Da ne bea po negova vina slucajno golojte?

Абе Јуве Јувее... и шо ако одат у ЛШ ?? Ке губат од сите... :pos2:
Eee so mi e kef da se padnime vo ista grupa pa da ve naucat koj e koj..

Легротаље - бот, Ночерино - бот. Памет немаат, тоа е... Секоја чест за Амаури, ме изненади :)
Nocerino, kazav za sobiranje topki e zakon ama za delenje :pusk:.
Legro e epten promenliv.
Vo sekoj slucaj sum zadovolen od mecot. Uspeavme da se vratime da pritisnime , sredinata izigra pojke od dobro. Sisoko prerasnuva vo golem igrac. Tiago isto taka, delese prekrasni topki i tn i tn. Najpojke mi e krivo za nedved se nadevam deka ne e nesto seriozno. P.s. najlos igrac na mecot se razbira Trezege.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Eдно ќе кажам: Ја’зк!
п.с И не мрсите многу за Буфон, не беше за ништо крив. Можете само да љубоморите што немате таков голман.

А

Адриано

Гостин
Чесно и заслужено ве исплескаа!
Ама гледајте на посветлата страна 3 позиција ви е загарантирана а со неа и лига на шампиони-па и не е така лошо со оглед дека цел тим ви е изменет и дека лани игравте Сериа Б!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Не ја гледав утакмицата, али слушнав 3 пати шутнале и 3 пати ви дале гол. А за Буфон сите можете да ќутите, човекот е ѕвер, и е верен на својот клуб, за разлика од некои други.

Ги видов головите, евентуално при вториот гол можеше Буфон нешто да направи, ама Амаури едноставно ја закуца што се вика.

Другите два гола ... не се бранат тие.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
штета добро играа амаури е многу добар не се чува јуве направи се што можеше за малце ни кидна победата ајде идеме следно коло

Член од
6 април 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Ej juv gi gazi site taka da tie so se protiv moze samo da KJUTAT TISINA!!!!!!!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
па не славеа, ама не ни изгубија. Иначе добро гледаш.. Некој од Интер кога ке постигне 37 гола во сезона јави се на 070-876-478

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
па не славеа, ама не ни изгубија. Иначе добро гледаш.. Некој од Интер кога ке постигне 37 гола во сезона јави се на 070-876-478
алал му вера прав шизик е ама фали го на друго место .

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
алал му вера прав шизик е ама фали го на друго место .
Нема потреба да го фали, не знам дали слушнавте има гласини дека ќе бил на насловна на некој си геј магазин:tv: .

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
а ти знаеш дека целиот тим на Милан ке го имало на насловна на некој магазин за баби ?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
а ти знаеш дека целиот тим на Милан ке го имало на насловна на некој магазин за баби ?
I so ima ova vrska so temava? Ako imas da kazis nesto pametno arno ako ne aj MRS od temava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom