Филип Лазаров

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Се нервирам еј, ми иде пак да почнам да играм ракомет.
Да ти кажам која желба ја добив да играм ракомет по ова светско.
А за Филип треба да е по агресивен и тоа му фали.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
ако имаш талент оди да тренираш .. не чеки...
Курац. Сега имам 23 години, веќе 4 години паузирам...
Точно кога ми заврши правото да играм за младинци престанав да играм. Пошто иако тренирав со прв тим, сакаа да ме „шверцаат“ уште една сезона за младите. Нормално, за да игра нечие дете во прв тим.

Нема фајде од ракомет. Баш поради вакви појави. Али ако ме фати инает, ќе треба да почнам од трета лига :)))

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Абе што вие вас, дечкото има многу убаво име..:)
Без последните две утакмици братму го покриваше.. играче како за двајца.. а сега се осети.. Па не му шутира на голман од втора лига ..ебаго.. ако не го излазиш на голманот и да му украдис стотинка во реакција..гол..јок..
Многу се нервирам што не го видовме Стојановик, Не за друго..веке кога шутира да е шутнато..
Чудно ми е.. искрено...ми се чини таа репрезентација на времето што играше.. посилна ми беше некако..незнам зошто.. по комплетна.. Знаете.. малку мозе послаби на некои позиции ама тоа ни беше силата.. али знаев дека играат..сите толку и не ги пцуевме како сега.. Сега има луге како овој Филип шо не се дораснати.. ид апромашат да не ги пцуеме..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
hehehe jebiga toa e nemozat site da bidat ko kire :) ovoj ic ne se metnal na nego :) mn mi e za nikade :( neka ide u pm :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Сеуште Мислам Дека е Млад и Дека не заслужува Да игра На местото..На Негово Место Има Многу Поталентирани Играчи Кој Се Желни за докажувања...Но Сепак Тоа е.. Добра Работа Е Тоа Што Филип е Млад И Стекнува Знаења и Техника Во Вакви Натпревари.. :salut:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Детево можеби има квалитет, а веројатно има чим го повикале да игра за репрезентацијата.

НО...

Дефинитивно нема зрелост во играта - шутира од неизградени позиции. Нема причина да се форсира толку. А додуша иако не сакам да кажам лош збор за селекторот, но преголема минутажа му даде. ОК е нека поигра, но не цел надпревар.

Значи тоа е моето мислење - можеби има потенцијал но не треба да се форсира толку.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Незнам како можете да кажете премлад играч за Светско првенстов ?!
Па дечкото има 23години.
Незнам дали го гледавте денес Хансен од Данска има 21година а веке е меѓу најдобрите бекови во светот. Значи не правам нивна споредба, туку само со годините.

НЕМОЖЕ еден играч кој игра во репрезентација која е меѓу топ12 во СВЕТОТ да незнае да води топка. Денеска на мечот со Данска имаше 3-4лоши додавања, и 3-4 НЕПРАВИЛНИ ВОДЕЊА со топката а исто така има и многу лоша комуникација со соиграчите. Па мајку му јебем, 4напада да упропастиш со грешка во чекори треба сам да си излезеш од терен!

Јас разбирам играч да направи чекори при зимање на позиција за шут, може да е турнат па мора +1 чекор да направи...али човече, овој непречен од никој ке прифати топка и таа му паѓа од раце па се сплеткува и отиде нападот.

Ке се цитарам што напишав за него попладнево.
Несакам да го кажам ова али ајде нека иде.

Кире нема никакво влијание на тоа дали ке игра брат му или не.

Оној кој го држи Филип Лазаров во репрезентацијата е тренерот на Металург(помошник на Телемковски во репрезентација) и главниот финансиер на Македонската репрезентација и претседател на РК Металург- Минчо Јордановски.

Тоа е поставено како услов. Металург, поради подобрите финансии, од Вардар го превзема работењето со македонската репрезентација. Минчо го плаќа Филип Лазаров, поради неговото презима многу големи клубови ке ги следат неговите игри на ова СП, и Минчо сака добро да заработи на него, и нормално го форсираат. Факт е дека има талент, али уште многу треба да го надградува.
Значи, отакако Металург го превзема работењето со репрезентацијата, самите они си поставуваат свои играчи во репрезентацијата, без разлика колку се квалитетни тие!
Токму поради Филип Лазаров во репрезентацијата не беше повикан Лазе Мајнов кој игра во Словенија и е прогласен за најдобар бек во нивната лига.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Курац. Сега имам 23 години, веќе 4 години паузирам...
Точно кога ми заврши правото да играм за младинци престанав да играм. Пошто иако тренирав со прв тим, сакаа да ме „шверцаат“ уште една сезона за младите. Нормално, за да игра нечие дете во прв тим.

Нема фајде од ракомет. Баш поради вакви појави. Али ако ме фати инает, ќе треба да почнам од трета лига :)))

зашо да нема фајде...:vozbud::vozbud:еве јас тренирам 2 години и има фајде :vozbud:
само проблемот во ракометот е тоа што го кажа.. во прв тим ги зимат децата на газдите.. спонзорите .... а немат појма.. рфм да прошете низ македонија низ сите градови ке најде минимун 5 таленти

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ја мислам сакат од него да напраат добар бек,кој за неколку години би бил врвен лев бек,али како што тргнало тешко тоа,и да има многу подобри и поталентирани играчи од него во моментов на таа позиција

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Овој дефинитивно не е за репрезентација, еве го најголемиот доказ, го видовме денеска на утакмицата против Данска.
Што демек брат на Кире, па го има истиот талент и вештина како него?

Многу лош потег што него го земаа во репрезентација за ова светско првенство, уште полош потег тоа што му дадоа минутажа..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мое мислење.... Нешто како Ралф Шумахер во Ф1! Го пикаат во репрезентација, поради Кире, иако дечкото е просечен играч и безвеза држи нечие место. Гарант дека Миркуловски ке се истакнеше повеќе ако добиеше шанса. Јас во него гледам добра поддршка за Лазаров, на наредниот настап на првенство за Македонија.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Filip Lazarov premnogu me razochara an svetskovo prvenstvo...samo shutira i nema ni edna asistencija,no seushte e mlad,i brat mu porano samo sutirase no sega e vistinski predvodnik na reprezentacijata toa go kaza i Indira Kastratovic deka kire porano samo sutirase ke dojde ivremeto na fiilip pa ke go vidime :wink:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Значи, отакако Металург го превзема работењето со репрезентацијата, самите они си поставуваат свои играчи во репрезентацијата, без разлика колку се квалитетни тие!
Токму поради Филип Лазаров во репрезентацијата не беше повикан Лазе Мајнов кој игра во Словенија и е прогласен за најдобар бек во нивната лига.
Во право си како не им текна за Лазе Мајнов :uvo:. Па дечкото играше и во Загреб на времето а еве сега и во Словенија што само потврдува дека има квалитет. На тренерот е да го бира составот ама да изоставиш двајца шутери како Мајнов и Стојановиќ значи дека нешто не е како што треба

Kajgana Shop

На врв Bottom