BoR4e
Manchester United
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 2.384
- Поени од реакции
- 36
Се нервирам еј, ми иде пак да почнам да играм ракомет.
ако имаш талент оди да тренираш .. не чеки...
Се нервирам еј, ми иде пак да почнам да играм ракомет.
Да ти кажам која желба ја добив да играм ракомет по ова светско.Се нервирам еј, ми иде пак да почнам да играм ракомет.
Не е само до талентот, треба и ВРСКИ!ако имаш талент оди да тренираш .. не чеки...
Курац. Сега имам 23 години, веќе 4 години паузирам...ако имаш талент оди да тренираш .. не чеки...
Значи, отакако Металург го превзема работењето со репрезентацијата, самите они си поставуваат свои играчи во репрезентацијата, без разлика колку се квалитетни тие!Несакам да го кажам ова али ајде нека иде.
Кире нема никакво влијание на тоа дали ке игра брат му или не.
Оној кој го држи Филип Лазаров во репрезентацијата е тренерот на Металург(помошник на Телемковски во репрезентација) и главниот финансиер на Македонската репрезентација и претседател на РК Металург- Минчо Јордановски.
Тоа е поставено како услов. Металург, поради подобрите финансии, од Вардар го превзема работењето со македонската репрезентација. Минчо го плаќа Филип Лазаров, поради неговото презима многу големи клубови ке ги следат неговите игри на ова СП, и Минчо сака добро да заработи на него, и нормално го форсираат. Факт е дека има талент, али уште многу треба да го надградува.
Курац. Сега имам 23 години, веќе 4 години паузирам...
Точно кога ми заврши правото да играм за младинци престанав да играм. Пошто иако тренирав со прв тим, сакаа да ме „шверцаат“ уште една сезона за младите. Нормално, за да игра нечие дете во прв тим.
Нема фајде од ракомет. Баш поради вакви појави. Али ако ме фати инает, ќе треба да почнам од трета лига ))
Во право си како не им текна за Лазе Мајнов :uvo:. Па дечкото играше и во Загреб на времето а еве сега и во Словенија што само потврдува дека има квалитет. На тренерот е да го бира составот ама да изоставиш двајца шутери како Мајнов и Стојановиќ значи дека нешто не е како што требаЗначи, отакако Металург го превзема работењето со репрезентацијата, самите они си поставуваат свои играчи во репрезентацијата, без разлика колку се квалитетни тие!
Токму поради Филип Лазаров во репрезентацијата не беше повикан Лазе Мајнов кој игра во Словенија и е прогласен за најдобар бек во нивната лига.