Заради српското, симнати сите знамиња во Задар

• Креатор на темата Креатор на темата demmian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И албанците на Косово свиткаја еден бугар дека на ѓо бугарско-српски прашал колку е саат. Навремето.

Јебига, кога велам дека на малокурефски не треба да се збори никој не ми верува.

Инаку, за знамињата, не се во право, парче платно никому ништо лошо не му сторило, а ниту пак е еден цел народ (освен чувашааната и гејците) виновен за идиотизмите на нивните врхушки.

Инаку, за знамињата, не се во право, парче платно никому ништо лошо не му сторило, а ниту пак е еден цел народ (освен чувашааната и гејците) виновен за идиотизмите на нивните врхушки.

Море мајката...

Штом српското знаме им боди очи на Хрватите,следствено Хрватите имаат голема причина за да бараат негово отстранување(а и многу антипатично делува српското знаме,да ти кажам искрено).

Така да во вода паѓаат сите обиди за одбрана на северните ни соседи.
Их,патетика...

Zapaljena srpska zastava u Zagrebu

Hrvatska policija privela je dvojicu muškaraca koji su na Trgu bana Jelačića u Zagrebu zapalili srpsku zastavu. Kako se navodi u saopštenju policije koje je prenela agencija Hina, oni su privedeni sinoć oko 23.20 kada su iz šatora na Trgu izneli zastavu Srbije i zapalili je kod fontane Manduševac.
Policija je, takođe, u petak uveče dobila anonimnu dojavu da je u hotelu "Kolovare" u kome je smešteno šest reprezentacija koje igraju u Zadru, podmetnuta bomba. Ispostavilo se da je dojava bila lažna.
Dvojica huligana su juče demolirali i automobil direktora košarkaškog kluba Hemofarm Marka Ivanovića, koji je doputovao na utakmicu Jadranske lige sa Zadrom. Policija je kasnije privela dvojicu počinitelja, starih 18 i 20 godina.

Море мајката...

Штом српското знаме им боди очи на Хрватите,следствено Хрватите имаат голема причина за да бараат негово отстранување(а и многу антипатично делува српското знаме,да ти кажам искрено).

Баш напротив, НАЈУБАВО ЗНАМЕ КОЕ НЕКОГАШ СУМ ГО ВИДЕЛ Е СРПСКОТО...!!!

Како не се паднаа да играат со Усташите, мамето да им го здробеа...

[URL=http://img152.imageshack.us/my.php?image=mkdisrbzp0.jpg] [/URL]

И албанците на Косово свиткаја еден бугар дека на ѓо бугарско-српски прашал колку е саат. Навремето.

Јебига, кога велам дека на малокурефски не треба да се збори никој не ми верува.

Да да... :pos2::pos2::pos2: Инаку за твоја информација , на тој малокурефски јазик како ти што го нарекуваш збори ПОЛА БАЛКАН... ХЕХЕХЕХЕХЕ!!! :helou:

Грешиш четнику! Најубавото е нашето Кутлеш! сврбското е веке видено. Скоро сите држави имаат слични знамиња. Франција, Холандија, Русија, Хрватска, Словенија, Словачка....

За кој ќе навиваш на мечот меѓу Македонија и Србија? На Македонските навивачи ќе им се придружат и Хрватските во навивањето..Дали ќе навиваш за Македонија со Македонците и Хрватите заедно, или ќе си бидеш за твојата Србија?

За кој ќе навиваш на мечот меѓу Македонија и Србија? На Македонските навивачи ќе им се придружат и Хрватските во навивањето..Дали ќе навиваш за Македонија со Македонците и Хрватите заедно, или ќе си бидеш за твојата Србија?

НИКОГАШ ВО ЖИВОТ СО уСТАШ НЕМА ДА БИДАМ ОД ИСТА СТРАНА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ако моите МАкедонци се продаваат и ја бранат Усташија во спорот со знамето на Србија... не... со такви продадени души неможам да сум во еден кош...!!!
[URL=http://img152.imageshack.us/my.php?image=mkdisrbzp0.jpg] [/URL]

НИКОГАШ ВО ЖИВОТ СО уСТАШ НЕМА ДА БИДАМ ОД ИСТА СТРАНА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ако моите МАкедонци се продаваат и ја бранат Усташија во спорот со знамето на Србија... не... со такви продадени души неможам да сум во еден кош...!!!
Четниче.. Ако те сватив добро, значи ти за мечот ќе навиваш против Македонија, само за да не бидеш на иста страна со Усташите?? Така?? Играат Македонија Србија, и мене не ме интересира за кој ќе навиваат Хрватите..Јас си навивам за Македонија!!

Па каков Македонец си бе ти???

Усташки знамиња се вееја и на Евровизијата во Београд и на "Операција Тријумф" и да има други меѓународни организирања во Србија, Србите НИКОГАШ не би постапиле така ниско... ЗАТОА ГИ ПОЧИТУВАМ И ГИ САКАМ КАКО СВОИ БРАЌА...!!! :smir:

Кога и ние како Македонци би биле току фер спрема некои држави, е тогаш дури со гордост ќе се кажувам дека сум Македонец, а вака сум, ама се срамам...

Циркуз, ееееј :)))))))))

Овие се боље и од К15:))):wink:

Усташки знамиња се вееја и на Евровизијата во Београд и на "Операција Тријумф" и да има други меѓународни организирања во Србија, Србите НИКОГАШ не би постапиле така ниско... ЗАТОА ГИ ПОЧИТУВАМ И ГИ САКАМ КАКО СВОИ БРАЌА...!!! :smir:

Кога и ние како Македонци би биле току фер спрема некои држави, е тогаш дури со гордост ќе се кажувам дека сум Македонец, а вака сум, ама се срамам...

Абе што не си олесниш на душата,што не си признаеш дека имаш српско потекло,што со зорт се правиш Македонски патриот:toe:

Продадени души? Ни еден Македонец не се продава ако застане на страната на Хрватите. Ние не сме Срби па да ја сакаме Србија и онака ни има направено повеќе лошо отколку добро.

Онаков кој го сака БРАТСТВОТО СО СРБИТЕ, а ги мрази од дното на душата усташите...

Кое братство бе? Си отворил ти некој српски форум да видиш што мислат Србите за Македонците.

Со Грција си цртаат карта како ќе не поделат и не ни ја признаваат цркавата. ТОА Е БРАТСТВО???

Не си ти никаков Македонец ако се откажуваш од Македонија заради тоа што не сме про Српски настроени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom