Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што мислите дали има фашизам во Европа?
јас мислам има
пример атина
Остај што текстот е од 2005 година, туку се работи, очигледно,и за мала група.
Јас незнам што е фашизам. Те молам објасни ми, за темата да е целовита пред/за да се отвори дискусија.
Очекувам објаснување, благодарам.
И ова се релативни поими. Сепак, за да дискутираш за такво етикетирање на држава, потребна е малку посериозна анализа на истата.тоталитарен, екстремно националистички политички систем, во кој државата контролира се и ја потиснува опозицијата, како и залагање за таков систем
требаше да ја крстам неофашизам
И ова се релативни поими. Сепак, за да дискутираш за такво етикетирање на држава, потребна е малку посериозна анализа на истата.
Како и да е, Грција досега се покажува како учебникарски пример на нео-фашизам.
грчката, официјална политика, и внатрешна и надворешна, е апла фашистичка. Така, да и за државата може да констатираме дека е нео-фашистичка.не зборев за држава
така гледано нема ниедна неофашистичка држава во европа,
мислев неофашистички движења, или такви елементи во една држава.
на пр. ни атина не е фашистичка, ама има фашистички елементи
Ја би ипак директно и без обланди.
Во Македонија дефинитивно постојат елементи на фашизам, а грција не може да биде изговор за се' што се случува во државава.
А, нео-нацизам, и тоа на голема врата, се појави и во Австрија.
Кои се тие елементи?Во Македонија дефинитивно постојат елементи на фашизам, а грција не може да биде изговор за се' што се случува во државава.
Токму поради тоа што државата ми е на прво место (па потоа се друго), и го кажувам ова.оперирани, не можам да разберам како може партијата да ти е пред земјата??? продолжете, избори се ближат
Кои се тие елементи?
Наброј конкретно и образложи...
Како прво, грубо елиминирање на индивидуализмот.Реален, биди љубезен и просветли не