DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
претераа више со филмовиве , Тешко нас ако почнат сите "хулигани" да вадат биографски филмој. Изглеа во мода е сеа... Инаку коа сме веке на темава , Cass и I.D според мене најдобро режирани филмови , Инаку ви го предлагам The Football Factory кој исто така е добар филм кој е режиран од Nick Love кој до сеа според мене нема промашај за филм , исто така во филмот улога има и Danny Dyer а сите знаеме кој е тој човек и какви беа неговите серијали за светските навивачи , вреди да се погледне ,
Исто така предлагам да се погледне и Solo Ultra документарец со ултрасите на Франкфурт ... Ако сака некој линк за спуштање нека пише пп.
Исто така сеа пред некој месец искочи и новиот филм Awaydays кој лично мене не ми се свига , освен добрата облека кај нив се друго е шит во филмот боље да го крстеле AwayGays. Кој сака линк од овој филм нека пишува пп.

Исто така предлагам да се погледне и Solo Ultra документарец со ултрасите на Франкфурт ... Ако сака некој линк за спуштање нека пише пп.

Исто така сеа пред некој месец искочи и новиот филм Awaydays кој лично мене не ми се свига , освен добрата облека кај нив се друго е шит во филмот боље да го крстеле AwayGays. Кој сака линк од овој филм нека пишува пп.