СП Хрватска 2009 - Македонија : Норвешка (27:29) - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бојс енд грлс: изиграја момците и изгубија, големо чудо не е крај на светот. Не може нон-стоп да тепаме, па и Кире и Борко и Наумче и сви остали се луѓе не се роботи мајке му и они имаа душа.
Утре е нов ден, нов натпревар се игра. Изгубивмо и од Тунис, па после ги тепавмо и Полска и Русија. Летс хоуп дека и во оваа група истото ќе се деси.
:oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

ама сфати нашите не можат да одат појше ..тие се навикнати 1 натпревар во недела да играат:!!!!!!!!!:nesum::nesum:

ам ако е така, шо бараше да иде публика во олкав број, ај да си сјојме утре сите и да се откажиме:tapp: ...глупости

колку беа тие како тебе што ги отпишаа одма после првиот пораз од Тунис ехехехе и види што направивме

И јас не можам да бидам 100% сигурна дека ќе победиме, ама затоа 99% сум :) НАПРЕД МАКЕДОНИЈА

Добро тие се уморени иако не верувам,ама сфати нашите не можат да одат појше ..тие се навикнати 1 натпревар во недела да играат:!!!!!!!!!:nesum::nesum:

Многу се нервирам од вакви песимисти, уморот е ист за сите...Што сакам преостанатите натпревари да ги победиме и да имаме висок пласнам па тие истомислениците со тебе и тие што им ги спакуваа куферите за на кај дома послем поразот од Тунис да си ги затнат устите, а преостанатите со право да си се радуваат.
Јас верувам во оваа наша репрезенатција играат со душа и срце без никаква подршка од ИХФ како што ја имаат "големите" репрезентации.

И јас не можам да бидам 100% сигурна дека ќе победиме, ама затоа 99% сум :) НАПРЕД МАКЕДОНИЈА

И најслаби да сме на свет и по 100 гола да губиме, јас пак ќе викам дека Македонија е нај јака (и да не е) и голем оптимист сум.

не сум песимист..јас секогаш се надевам на победа ама ако размислиш подобро Данска е прејака за нас..Реално пласман на 7 место со победа над Србија би не задоволило иако се е можно...

п.сЌе видиш утре судиите како ќе не дупчат за да оди данска!!!!

Се согласувам со тебе и јас сум горд македонец и викам сме најсилни!!

не сум песимист..јас секогаш се надевам на победа ама ако размислиш подобро Данска е прејака за нас..Реално пласман на 7 место со победа над Србија би не задоволило иако се е можно...

п.сЌе видиш утре судиите како ќе не дупчат за да оди данска!!!!

Данска е прејака за нас а Полска ја победи Данска а ние ја победивме Полска ц ц ц ц одлучуваат ситници и судиите на натпреварот сите преостанати 12 репрезентации се со скоро ист квалитет

Реално пласман на 7 место со победа над Србија би не задоволило иако се е можно...

Србија можеби на хатрија пред почетокот на првенството можеби се гледаше како репрезентација која сигурно ќе ја победиме
по ова што се виде денес, посебно во нашата група видовме дека нема слаба репрезантација, сите сме на исто рамниште

а ова некако што го кажуваш ми звучи на "не сум песимист, но сепак сум" :toe:

Сфати како сакаш јас гледам спорт 9 години 24/7 и знам што е можно а што не е со голем почит кон твоето мислење!!!!!:smir::smir:

Јас мислам дека доста е полемизирање да оставиме на ракометарите да си го завршат своето да изиграат убаво, а ние нашето да си навиваме доследно

Мислам дека си во право и дека ние многу се нервираме за глупи полемизирања,наше е да навиваме!!!!!!!

Сфати како сакаш јас гледам спорт 9 години 24/7 и знам што е можно а што не е со голем почит кон твоето мислење!!!!!:smir::smir:

Знаеш што не е можно аутсајдер како нас (за такви не сметаа на стартот) да освои меделал, не дека немаме квалитет или добра игра, ама нема да ни дозволат. Од нас не добиваат никакви спонзорства ама затоа двата најголеми сопонзори на ИХФ се од Германија. Добивме шпрт судење со Германија и денес исто такви сами во поблага форма и зашто е тоа, за да Германија има најолеми шанси за медал.
Се е батка политика врти сучи тоа ти е.:toe:

Мислам дека си во право и дека ние многу се нервираме за глупи полемизирања,наше е да навиваме!!!!!!!

Извини касно ти го прочитав постот веке го кометирав твоето мислење ...сори

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom