Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не не Комити ќе си одат самостојно организирано 3 автобуси преку Орфеј

Има повеќе групи од Комити кои ќе одат одделно, не идат сите заедно. Една група Мачка, Жути и остали ќе идат со комбе, со од Марио од форумов татко му. Други ќе идат преку АМС, Војводи се заедно со нив...а има и такви кои со сопствени средства ќе идат за Хрватска.

Дај бе не трескај глупости каква виза за Ц.Гора...на лето само со лична карта влегуваат македонци таму ти виза ми кажвиш...
ti kazuvam covek se plaka nesto po granicite dali viza ili soznam jas covece za site tri ke trebaat 10tina evra so mislis ti da ne te mamam neso ne be covece jas gledam samo da stignam do zadar ne me interesira biznis toa so biznisot prince turs ke i prasas niv gi prasav tie ova mi go kazaaa jas vas pa gledajte onie koi sakate da odite prijavetese za da si odime i da navivame

треба да фрли владава едно 20 -30 автобуса и карти да купи агенцијата за истите во автобусите....ако треба и ребаланс на буџет нека направат, утре ја газиме норвеска..таман тие 30 буса да стигнат за данска и посебно за со србија.

ti kazuvam covek se plaka nesto po granicite dali viza ili soznam jas covece za site tri ke trebaat 10tina evra so mislis ti da ne te mamam neso ne be covece jas gledam samo da stignam do zadar ne me interesira biznis toa so biznisot prince turs ke i prasas niv gi prasav tie ova mi go kazaaa jas vas pa gledajte onie koi sakate da odite prijavetese za da si odime i da navivame
Пиши и што пари ке биде. Зашто треба да удриме некој есап. Дај конкретна понуда со цена ако може. :salut:

Ако не пуштат барем 7-8 автобуси од влада за со Србија јазк да им биде и на Груески и на сите!

znaci kajgangii eve vi edna dobra prilika za poseta na zadar organniziram prevoz od resen -zadar so avtobuski prevoz konkretno za natprevarot makedonija -srbija poagjanje ponedelnik vo 19-20 h znaci odenje vrakjanje 30e biletite se po cena od 30 e vrakjanje se nadevam posle plasmanot vo polu finaleto nokta pomegu vtornik i sreda
nema spienje direkno odime i se vrakame mislam deka ke trebaat 10 e za viza
povelete prijavetese tuka rokot za onie koi doagaat e do ponedelnik 12 h a eve i moj tel za podetalni inf 070995764

Ние сме 5-6 души заинтересирани за ова...Ќе ти се јавиме

Има повеќе групи од Комити кои ќе одат одделно, не идат сите заедно. Една група Мачка, Жути и остали ќе идат со комбе, со од Марио од форумов татко му. Други ќе идат преку АМС, Војводи се заедно со нив...а има и такви кои со сопствени средства ќе идат за Хрватска.
edvaj cekam da go vidim transparentot 20 m "СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ"

Ако направиме чудо, мора Влада-та да организира за понатаму, или барем за мечот со Србија бидејќи многу од навивачите престојуваат сега за викенд.

сега дечкиве ми кажаа дека во 17 и 30 од ресен заминува еден автобус за задар, наводно превозот е free ( кој го плаќа не знам), сега дали само за со данска па се враќаат или за со србија ќе останат не знам

se bi kostalo okolu 100e zavisi koj kolku si trosiznaci so prevoz karta i granici i da ostanat use 40-50 za trosenje ama posle porazov tesko deka ke se sobereme 50 luge ako pobedat nasive utre ke bidat sansite pogolemi da se sobereme za karti ke rezervirame toa ne e problem

Денес што бидне нека бидне, меѓутоа на натпреварот со Србија мора да се даде максимална поддршка од трибини. Има ли некаква организација за дуелот со Србија??

Денес што бидне нека бидне, меѓутоа на натпреварот со Србија мора да се даде максимална поддршка од трибини. Има ли некаква организација за дуелот со Србија??
Za duelot so srbija nisto nema da bide :(:(
od 2000 navivaci sto bea od mk,pole i poveke se veke vrateni....mislam deka na toj duel nasite ke ja nemaat potrebnata podrska:S:S ostanuvaat sami na sebe,pa neka iznenadat...srekno
pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom