Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ее супер на сите што ќе одам,пола наша репрезентација се навивачите па така сите убаво да си поминете па дај боже после у Загреб да ве гледаме сите..!!!!!!!!!:baeh::baeh:

Ах,колку жалам што не сум поголем...Сега ќе си одев.....:(Сите што ќе одете убаво да си поминете..:toe:

Вака цел народ не сме биле никад заедно како сеа сите на иста трибина таму:vozbud:

така треба

ее супер на сите што ќе одам,пола наша репрезентација се навивачите па така сите убаво да си поминете па дај боже после у Загреб да ве гледаме сите..!!!!!!!!!:baeh::baeh:

Da te cue gospod druze!!!

A да служи темава за тие што мислат да одат и се договараат? :)

на радио слушав преку радио 90фм или како се вика има организиран превоз 80евра дали е превоз со карти незнам видете убаво.

Друже комити сами си плаќаат..Им понудиле гратис превоз за 150 души ама не прифатиле..Рекле или сите или никој!! А за мајмуни чкембари паткари не сум упатен...А за гратис карти и смештај ќе ми извиниш..КОЈ ТЕ ЛАЖЕЛ? ти мислиш ние ко шкотите сме

Јас колку што знам Комити еден дел ќе идат преку АМС беспари, затоа што и членови на Војводи ќе идат со нив. Колку е точно и дали ќе плаќаат незнам.

Караван од 150 навивачи тргнува за Задар

Карван од 150 навивачи доцна вечерва ќе тргне кон Задар за да ја бодрат македонската ракометна репрезентација, во организација на Агенцијата за млади и спорт.

Како што соопшти за Макфакс портпаролот на Агенцијата, Тане Димовски, вкупно три автобуси со повеќе навивачки групи, организирано ќе заминат за Хрватска, од пред салата „Борис Трајковски“ во Скопје.

Ова ќе биде дополнителна поддршка за македонската ракометна репрезентација, за четврт финалните натпревари во Задар, каде веќе од Вараждин се преселија околу 1.000 македонски навивачи.

Тие заедно ќе ја бодрат Македонија на утрешниот натпревар против Норвешка, што започнува во 15:30 часот.

Макфакс

Ова се само од АМС а други шо идат.Треба уште 1000 да има.

znaci kajgangii eve vi edna dobra prilika za poseta na zadar organniziram prevoz od resen -zadar so avtobuski prevoz konkretno za natprevarot makedonija -srbija poagjanje ponedelnik vo 19-20 h znaci odenje vrakjanje 30e biletite se po cena od 30 e vrakjanje se nadevam posle plasmanot vo polu finaleto nokta pomegu vtornik i sreda
nema spienje direkno odime i se vrakame mislam deka ke trebaat 10 e za viza
povelete prijavetese tuka rokot za onie koi doagaat e do ponedelnik 12 h a eve i moj tel za podetalni inf 070995764

Јас колку што знам Комити еден дел ќе идат преку АМС беспари, затоа што и членови на Војводи ќе идат со нив. Колку е точно и дали ќе плаќаат незнам.
не не Комити ќе си одат самостојно организирано 3 автобуси преку Орфеј

Која виза бе???За Хрватска не требаат визи...
ke se odi preku crna gora za tamu da ne treba toa sekoj na granica ke si vidi

znaci informacijava e 100%tocna i za da se realizira potrebni se 45-50 luge koi ke dojdat do sega ima 10 prijaveni koi doagaaat ako nekoj saka slobodno neka postira tuka ili imate moj tel pogore ke proveruvam do ponedelnik do 12.00 i ke ve informiram za sostojbata dali imame 50 dusi ili nemame ako imame vi pisam na site poraka da idete nakaj resen ili ohrid ili struga znaci pominuvame preku kjafasan albanija skadar budva jadranska magistrala i zadar toa e okolu 12-14 saat zavisi od granicite si nabavuvame karti pravime prosetka navivame slavime i si idime

Дај бе не трескај глупости каква виза за Ц.Гора...на лето само со лична карта влегуваат македонци таму ти виза ми кажвиш...

Дај бе не трескај глупости каква виза за Ц.Гора...на лето само со лична карта влегуваат македонци таму ти виза ми кажвиш...

Не е виза него е еколошка такса што е уведена од минатата година али мислам дека не изнесува појше од 5 евра или пак се наплаќа во зависност од тоа колку дена се планира да се остане во Монтенегро...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom