M
Mario Gómez
Гостин
ее супер на сите што ќе одам,пола наша репрезентација се навивачите па така сите убаво да си поминете па дај боже после у Загреб да ве гледаме сите..!!!!!!!!!:baeh::baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ее супер на сите што ќе одам,пола наша репрезентација се навивачите па така сите убаво да си поминете па дај боже после у Загреб да ве гледаме сите..!!!!!!!!!:baeh::baeh:
Друже комити сами си плаќаат..Им понудиле гратис превоз за 150 души ама не прифатиле..Рекле или сите или никој!! А за мајмуни чкембари паткари не сум упатен...А за гратис карти и смештај ќе ми извиниш..КОЈ ТЕ ЛАЖЕЛ? ти мислиш ние ко шкотите сме
не не Комити ќе си одат самостојно организирано 3 автобуси преку ОрфејЈас колку што знам Комити еден дел ќе идат преку АМС беспари, затоа што и членови на Војводи ќе идат со нив. Колку е точно и дали ќе плаќаат незнам.
ke se odi preku crna gora za tamu da ne treba toa sekoj na granica ke si vidiКоја виза бе???За Хрватска не требаат визи...
Дај бе не трескај глупости каква виза за Ц.Гора...на лето само со лична карта влегуваат македонци таму ти виза ми кажвиш...