Најмалку осум милиони евра потрошила Владата за разни кампањи во 2007-ма

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Уништена е младоста и на многу неродени :oeoeoe: Ама битно владата работи 24/7 и додека ние куцаме тука они работат.
Веројатно Владата работи 24/7 само што тој апаратот што го управува не работи 24/7 затоа што има разни „кртици“, полтрони, упикувачи, подлизурковци и неспособни лајачи кои треба да го спроведуваат она што тие го работат 24/7.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Онака....информативно, колку пари троши СДСМ за кампањава на форумов?

:kesa:

M

marsovka

Гостин
Работни места секој ден се отвораат. Тоа што можеби не си соодветен за нив е друга приказна.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=33166

aha гледам исто така и повеќе се затвораат
сведмилк се отвори и затвори

А за џонсон мети тоа е друга прича ќе ја затворат со брзинаат на светлинаат бидејќи не можзт да најдат кадар
Не можат факултетиве едвај наоѓаат добри асистенти а камоли за џонсон мети :tv:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
a sto e ishodot ako gi napagja ......pogotovo ovde na forumov ....predlozigo na tvoite naredbodavci ...pa za 100den post mozda i bi prifatil....tebe ne ti kacija postarinata:)
Значи колку си глуп немаш поима.
Абе ја за 100 денари до тастатура не седнувам, а камо ли да му ја мислам за пост да напишам.

trance123

Не сум ПАРТИот
Член од
29 јануари 2006
Мислења
104
Поени од реакции
6
Веројатно Владата работи 24/7 само што тој апаратот што го управува не работи 24/7 затоа што има разни „кртици“, полтрони, упикувачи, подлизурковци и неспособни лајачи кои треба да го спроведуваат она што тие го работат 24/7.
Сериозен си за ова или се зезаш???
Фрлаат толку пари, барем и рекламите да им се квалитетни а не толку дебилни што би упалиле само кај основци или луѓе со многу ниско IQ. Како може не ми е јасно некој да се пали на 24/7 толку е дебилно што нема крај. Кој може да работи 24/7. Уште малце ке почнат да не убедуваат дека и 25 саати на ден работат. Тоа дека секој ден еден саат порано доаѓаат :pos2:. Или исто така врв на дебилност ОСЛОБОДИГО СРЦЕТО. Што кур има СРЦЕТО со тоа на што они целат. Многу посоодветно би било open your mind или сл.
Али ништо не е чудно кај нас. Секако сите тендери се наместени така и овие за рекламиве ги лапнале некој налбати и неинтелегентни полтрончина.

P

Princ

Гостин
И во двата линкови како главен и единствен инвеститор ти се појавува Џонсон Мети, се надевам го забележа тоа. Друго се е непознато, несигурно, замислено, во план, неостварена пуста желба...
На сметка на Џонсон Мети, 145 работници отпушти Хелматекс од Струмица, 130 работници Руен од Кочани испрати на принуден одмор, Силмак и Тетекст 410 работници отпушти од работа, Фени отпушти 200 работници... стигнавме до бројката која Џонсон Мети ќе ја дополни, замислено, божем, некогаш, можеби...? Или да редам уште? Бидејќи ова се отпуштања во период од месец ипол уназад од денес.
А повеќе од 8 милиони евра (лажна е бројкава, сите знаеме дека е многу помала од вистинската) на рекламирање се потрошени. Реклами побогу.
Пуши ми цигарету Владо :smir:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Значи колку си глуп немаш поима.
Абе ја за 100 денари до тастатура не седнувам, а камо ли да му ја мислам за пост да напишам.
kako je lepo biti glup nemas poima covece....sedis ,pies kafe i ebavas mladi majmuni koj mislat sto da napisat da ne im bide postot od 100 den:tapp:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ако ви треба статистики..постои завод за статистика.. кој вели дека невработеноста сепак се намалила за минатава година :)

Од 34,8 чинам на 33,8 , цел еден факинг процент лејдис&џентлменс, со риспекат за Грујо..!!!!!!!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
kako je lepo biti glup nemas poima covece....
Да ти кажам право, и немам поима. Ама затоа имам форумски соговорници на кои (како што самиот си кажа) им е доста познато ова чувство. Цар си, нема што. Капа ти симнувам.:vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
А кој ке каже колкав дел од тие пари се испрани и искористени за полнење на своите џебови.. Кој ке ми го каже тоа ??

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па реално според мене не се потрошени многу пари, незнам ама се спомнуваа суми од стотици милиони евра а тие биле само десет.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Да ти кажам право, и немам поима. Ама затоа имам форумски соговорници на кои (како што самиот си кажа) им е доста познато ова чувство. Цар си, нема што. Капа ти симнувам.:vozbud:
:pos2::pos2:
ova za kolku denari bese :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom