- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 169
- Поени од реакции
- 8
Shame on you Газда Грујо!!!!!!!!!!
Свестете се бре луѓе Грујо шири демагогија и манипулира со вас!
Свестете се бре луѓе Грујо шири демагогија и манипулира со вас!
Кога ќе научиш кој е Александар тогаш и ти ќе отвориш очи па полесно ќе најдеш работа. Се дотогаш, незнам што дотогаш...Trn.. glava ne mozeme da digneme od investicii,rabotni mesta ,blagosostojba :pos2:
edna od najuspesnite firmi na denesnicata(Toyota) go stegna kaisot a vladata frla milioni evra za da ne nauci sto vikal i razmisluval Aleksandar ,deka nie sme Makedonija , pola saat ni citaat zakoni na TV ..aj ne bidi smesen i ti
Ти така најде работа ?Кога ќе научиш кој е Александар тогаш и ти ќе отвориш очи па полесно ќе најдеш работа. Се дотогаш, незнам што дотогаш...
Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде, јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.Ти така најде работа ?
jaknenje na pobednickiot duh ? hahhahahahhahhaa..abe Trnce ti si zabegal be bratce..izlezi na espreso niz gradot malku da vides "pobednicki duh" ili u 6 sabajlevo gradski avtobus da vides "nasmeani" licaРаботни места секој ден се отвораат. Тоа што можеби не си соодветен за нив е друга приказна.
Мешаш претставување на новите законски регулативи и кампањи за јакнење на победничкиот дух, во дискусија за фидбекот од рекламирањето на државата надвор од нејзините граници.
Извештајот како што гледам е за 2007. Ќе збориме за инвестициите во текот на 2007, или за 2008?
Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде, јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.
epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде, јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.
Јас па мислев од искуство му кажуваш.Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде
Исто како и повеќе од 90% од граѓаните на Република Македонија.јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.
post na mesto :smir:ТИ СИ МАКЕДОНИЈА
ТИ СИ МАКЕДОНИЈА
Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!
Којзнае колку младости ќе уништат овие што ги браниш.
Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.
Тоа со Александар ти го кажувам озбилно, затоа што и треба да знаеш нешто што ти припаѓа иако е далеку од темаваЈас па мислев од искуство му кажуваш.
Исто како и повеќе од 90% од граѓаните на Република Македонија.
Којзнае колку младости ќе уништат овие што ги браниш.
Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.Којзнае колку младости ќе уништат овие што ги браниш.
што они не ги почитуваат:baeh:Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.