БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
БРАВО МАКЕДОНИЈА :eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::oeoeoe:
СЕ ГОРДЕЕМЕ СО ВАС МОМЧИЊА

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
ЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ ОД РАДОСТ КРВ ПАДНА ОД МЕНЕ... СЕЧЕХ СИ ПРСТО :icon_lol:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe: НОГО СМЕ ЈАКИИИИИ!!!!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
нема никаква логика и не е уопште битно кој е прв кој втор кој трет, македонија иде понатака со два бода, ако тепа германија ке има 4 полска 0. Доколку тепа Полска, македонија геманија и полска ке имаат по 2 бода тоа е нашата група. а доколку норвешка ја тепа данска вечер сите од таа група пренесуваат исто по 2 бода, така да , сумирано, ако тепаат полска и норвешка, сите во новоформираната група ке имаат по 2 бода и ке биде пекол! тоа ни одговара.Иначем не се гледа меѓусебен дуел, туку гол разлика! Одиме на медал, браво херои македонски!:oeoeoe:
мала исправка, србија влегува без бодови. значи втората група моментално изгледа:
1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

што значи, дека е најдобро вечер да одиграат нерешено. потоа со сигурна победа над србија, и најмалку уште една над другиве две (а зошто да не и две победи) одиме директно во полуфинале, претпоставка заедно со германија од оваа група. само да се повтори играта од денеска, и борбата за медали е тука:oeoeoe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Цареви ... Свака част ... Сосема заслужено. Да ни се множат и понатаму !!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Браво за хероите. Не сплотија сите Македонци во овие мигови. Не направија да се чуствуваме најсреќно. Се надевам дека нема да застанеме тука.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
мала исправка, србија влегува без бодови. значи втората група моментално изгледа:
1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

што значи, дека е најдобро вечер да одиграат нерешено. потоа со сигурна победа над србија, и најмалку уште една над другиве две (а зошто да не и две победи) одиме директно во полуфинале, претпоставка заедно со германија од оваа група. само да се повтори играта од денеска, и борбата за медали е тука:oeoeoe:
Uste edna ispravka. Srbija ja tepase norveska i toa znaci deka nosi 2 boda vo drugata faza :)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Има нешто организирано да се иде до Задар?

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

Исправка за тебе. Србија влегува со 2 бода бидејќи ја победија Норвешка со 27-26.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
прочитав неколку страни наназад. ми остави впечаток нешто: КАКО МОЖЕ ВО ВАКВИ МОМЕНТИ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА ЗОТЕ КАДЕ Е ???!

бог да чува еј..

супер за нашите! не викам дека играта ни е супер, бидејќи не ни е :) ама проклето е добро што и покрај тоа победуваме!

да се изразам во проценти, 75% борбеност 25% знаење

во целина сум задоволен од одбраната играат јако машки без респект!
посебно треба да се издвојат марковски и ѓоргоновски. кога ги гледам како се борат не може а да не ти е мерак!

тоа е светско првенство. нема време за славје. секоја утакмица е како финале сега. очигледно дека секого можеме да победиме, иако играме ослабени, иако премногу импровизираме, иако со многу изгубени топки. веројатно срцето е пресудно, а тоа некако ми е најдраго..

волку мала земја, да ти е мерак.. посебно оваква млада репрезентација патриотски настроена, без натурализирани македонци.

публиката супер, само иако на времето бев комита и сеуште сум вардарец, овојпат ме накурчија комитите. што е тоа скандирање комити-запад? ... клошари!
уште држава-скопје да викнеа.. и во битола нема аеро..
кои кретени се тоа.. ц ц
сигурно начекале га-га превоз и карти. инаку кај ти одат они на свој џеб

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Браво мајстори.. Русија на колена, а со оваа екипа и игра како денес не знам и кој друг не би!! Одлична игра... Со цело СРЦЕ за Македонија... Одиме до полуфинале!!!

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.526
Македонија - Русија

Македонските навивачи во Хрватска

Македонија - Русија и танцот на Лазаров :oeoeoe:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ајде малку да живниме!!

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Ллелеле кеф колку ми е шо ги победивме русине леле МАКЕДОНИЈА ВО ТОП 12 :je::je::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom