БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глеам на страницафа на EHF групата е Германија, Русија, Македонија, Норвешка, Данска и Египет. Сеа вањда ќе играме само во другиве 3, така?

Ние сме трети бидејќи се гледа гол разлика. Пред 5 коло ние имавме +3, а Полска +22. Сега ние иаме +9 а Полска треба да изгуби со 13 гола. И после се гледа меѓусебен дуел.

Грешка си. Се гледат меѓусебните дуели помеѓу тие три репрезентации што идат понатаму.

Ако изгубат Полска ние имаме 2, Германците 4 и Полска 0.

Глеам на страницафа на EHF групата е Германија, Русија, Македонија, Норвешка, Данска и Египет. Сеа вањда ќе играме само во другиве 3, така?

kaj ziveis ti,na mars
koja rusija neli vidi deka ispadnaaaa,a plus i egipet ne ode,srbite odat bidejki egipet go tepa brazil

БРАВО ЗА ПОБЕДАТА МОМЦИ ОДЛИЧНА ИГРА И МНОГУ ХРАБРО ТАКА СЕ ИГРА :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

МАЛИ СМЕ НА КАРТА, ГОЛЕМИ ВО ДУША!
ТАПАН НЕКА БИЕ!
СВЕТОТ НЕКА СЛУША!
КАДЕ И ДА БИДЕШ! ВЕРУВАЈ ВО СЕБЕ , И КОГА ТИ Е ТЕШКО... НИЕ СМЕ СО ТЕБЕ!
СИИИИТЕЕЕ ДААА ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!
ЦРВЕНА - ЦРВЕНА - БОЈА МИ Е НАЈМИЛА! СО ТЕБЕ СЕКОГАШ ОДИМЕ НА ПОБЕДА!
ЦРВЕНА - ЦРВЕНА - БОЈА МИ Е НАЈМИЛА! ЗА ТЕБЕ ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМЕ.... НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

џени грл ... во претходните страни праша дали сител ке дават реприза од натпреварот за да го снимаш... ке има на сител 3 денеска накај 11 а утре на сител у 10-30 сабајлето....

одлична игра на нашите.. само така да продолжат... македонијааа

Германија Полска Македонија Норвешка Данска Србија/Бразил

и да играме само против другите 3 репрезентации

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom