Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ама не се бара да свират за Јуве. Се бара само објективно судење. Ништо повеќе, ништо помалку. До сега судиите им земаа 6 бода, многу значајни за шампионатот.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Cist gol kako solza . Do koga ke ne e..t vaka sudiive be ?!:tapp:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
''Старата дама, нов тренд како да се носи стариот дрес.''

- многу убава реченица... ако размислиш убаво.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Јакинта: Голот беше регуларен

Јакинта: Голот беше регуларен
Јувентус прикажа одлична игра успевајќи да се вратат од мртвите на натпреварот со Парма, на кој губеа со 2-0, за да на крајот заврши 2-2.

Јакинта за момент помисли дека ја грабна победата на тој натпревар кога постигна гол во продолжението на натпреварот, по 90-те минути, но тогаш судискиот свиреж го поништи голот.

Судијата Габриеле Гава, донесе контраверзна одлука, досудувајќи фаул над Паоло Кастелини, направен токму од Јакинта.

По натпреварот Јакинта се обрати до судијата за одговор што навистина било досудено, и по изразот на неговото лице можеше да се забележи дека не е задоволен од одговорот..

“Некој ми кажа дека сум направил фаул над Кастелини, па отидов да го прашам судијата.”

“Одговорот кој го добив беше дека некој од моите соиграчи направил фаул, но не ми кажуваше кој е тој играч,”- изјави Јакинта.

На La Domenicana Sportiva, синоќа била прикажана повторена снимка од која се гледа дека единствен играч кој се наоѓал близу до Јакинта во моментот бил Давид Трезеге.

Повторените снимки ја негираат одлуката на судијата дека бил извршен фаул ниту од Трезеге, ниту од Јакинта, оставајќи простор за шпекулации зошто е пништен голот на Јакинта.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
абе не ме чуди ова искрено, после наполи ова е гола вода. таму 2 непостоечки пенала досудија. има и други случаи оваа сезона кога Јуве го има јадено стапот ама тоа е:toe:. незнам зашто уште викаат дека Јуве местат. незнам зашто Морати, на Интер главнот, вика дека судиите биле фер спрема Јуве и Милан, кога јасно е дека е обратно, Јуве го јаде, па и Милан, а Интер си ја фура својата шема. незнам што да кажам, освен што фактот дека ќе има уште вакви ситуации е сигурен, а мене ме нервира тоа како фан на Јуве, многу јасно. со овој тим постигнаа одлични резултати (до сега), па сеа ајде да ги докрајчиме работава........нејќам да зборам чиво дело е ова, колку да не почнеме со караници, не за друго. се знае кој е, сите знаат кој е во Италија, во моментот, со круната и моќта во фудбалот. поздрав, се надевам ме разбравте:smir::toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
NIshto chudno ako da go ispratime Tiago u Barca
Сигурно ќе гледат да изват некаков ќар од него. Јас мислам дека ќе се потрудат да го трампаат за некој добар играч (Пример Диего).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Сигурно ќе гледат да изват некаков ќар од него. Јас мислам дека ќе се потрудат да го трампаат за некој добар играч (Пример Диего).
мислиш на Диего од Вердер ...?
дека Барса го сака а не Вердер...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Само глупа шпекулација е тоа за Тиаго во Барселона. На позицијата на Тиаго, во Барселона се борат: Чави, Деко, Ињеста, Туре, Едмилсон. Така да Тиаго ако сака да биде гледач + на Ноу Камп, нека дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom