џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.400
- Поени од реакции
- 25.254
Ликови кои ве иритираат, ви создале некоја внатрешна нервоза додека ги гледате.
Не станува некогаш збор за актерот кој е негативец (иако има многу што се родени за такви улоги).
Сепак, да не губи многу од смислата ако е проширен насловниов пост, ќе кажам мое мислење.
Има премногу негативци кои ме изнервирале со своите фаци.
Повеќе ги сакаме добрите типаци, ама секоја чест на оној негативец кој одглумил толку добро за да го замразиш. И стварно да ти е негативец.
Joaquin Phoenix во Gladiator.
Секоја чест на актеров што направи да ми е еден од најомразените ликови некогаш изиграни во историјата на филмот.
Има фаци од кои ми се гади стварно, незнам како успеале на кастингот да ги најдат и да ги сместат со помислата - еве негативец, мразете го.
Еве уште една лигава фаца која неможам да ја поднесам.:angry3:
Постирајте ако сакате и слики или само имиња на ликовите во филмот, слободно.
Повелете.
Не станува некогаш збор за актерот кој е негативец (иако има многу што се родени за такви улоги).
Сепак, да не губи многу од смислата ако е проширен насловниов пост, ќе кажам мое мислење.
Има премногу негативци кои ме изнервирале со своите фаци.
Повеќе ги сакаме добрите типаци, ама секоја чест на оној негативец кој одглумил толку добро за да го замразиш. И стварно да ти е негативец.
Joaquin Phoenix во Gladiator.
Секоја чест на актеров што направи да ми е еден од најомразените ликови некогаш изиграни во историјата на филмот.
Има фаци од кои ми се гади стварно, незнам како успеале на кастингот да ги најдат и да ги сместат со помислата - еве негативец, мразете го.
Еве уште една лигава фаца која неможам да ја поднесам.:angry3:
Постирајте ако сакате и слики или само имиња на ликовите во филмот, слободно.
Повелете.