Најиритирачки филмски негативци

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не бе брат грешка си,многу наивено лице има за да го биде за негативец....некако припросто делува....
Според мене овоа е негативец....доста интересен ама сепак побајаги негативен....хехе

Ovoj e manijak i gi nadminal site negativci,toj e za vo posebna kategorija na negativci,nego bi go stavil vo grupata na Alien, A Nightmare On Elm Street, Friday The 13th...

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Не бе брат грешка си,многу наивено лице има за да го биде за негативец....некако припросто делува....
Според мене овоа е негативец....доста интересен ама сепак побајаги негативен....хехе

Овој негативец воопшто не ме иритира :smir: , баш напротив го обожавам :vozbud:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Идиотов у The Crow,покрај другите,овој од такт ме вадеше,уф,едвај чекав Ерик да го убие

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Ми текна на Томи Ли Џонс во Под Опсада 1 :D

Еден од поомилените глумци ми је.. али тука стварно иритираше :D

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
1. Том Рипли во Талентираниот господин Рипли. Браво за Мет Дејмон, Рипли е убедливо мојот најомразен карактер, неговата подмолност и во моментот кога го пишувам ова ме вади од кожа.
2. Нели сите го мразиме и овој лик
. Еден од најголемите непријатели на Џејмс Бонд, човекот со убиствената капа, Одџоб.

3. Братоубиецот Скар во Кралот лав.

4. A што ќе кажете за Капетан Видал во Лавиринтот на Пан?
Прекрасно одигран од Серџи Лопез, човекот кој ништо не го интересираше освен неговото его. Ужасно го замразив кога ги уби таткото и синот кои ловеа зајаци (требаше само да им погледне во торбите). Најдобар момент беше кога сам си ја шиеше устата.

5.
Мола Рам, мојот најомразен негативец во филмовите со Индијана Џонс, уффф кога им ги вадеше срцата.

6. Гери Олдман во Леон. Да ти е мерак да го убиеш, посебно иритирачка беше неговата смиреност.

7. Иван Драго во Роки. Човекот машина. Малку нереално (море малку повеќе) али режисерот успе сите го мразевме Русинот.

8. Карло Рици (зет за сестра на Мајкл Корлеоне) уффф што мавање и даваше на ќерката на Дон Вито Корлеоне, голем ќеф направив кога доби понуда која не можеше да ја одбие. Малку ќе типизирам, многу ме нервираат такви типци кои кога ќе најдат некој послаб го малтретираат, а се плашат од сенката на некој кој може да ги згази. Со еден збор пи**и.

9. Кифер Сатерленд во Stand by men, уште еден bully.

10. И повторно Мет Дејмон но овој пат во The Departed.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Покрај сите тие наведени би го додал и Ralph Fiennes во Црвениот змеј 2002

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14

Фраеров од Crank 2: High Voltage.

По фацата му се познава дека е пичкосано копиле.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59

мора да признаам, очекував да го има....педерско-иритирачка појава

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
1. Том Рипли во Талентираниот господин Рипли. Браво за Мет Дејмон, Рипли е убедливо мојот најомразен карактер, неговата подмолност и во моментот кога го пишувам ова ме вади од кожа.
2. Нели сите го мразиме и овој лик
. Еден од најголемите непријатели на Џејмс Бонд, човекот со убиствената капа, Одџоб.

3. Братоубиецот Скар во Кралот лав.

4. A што ќе кажете за Капетан Видал во Лавиринтот на Пан?
Прекрасно одигран од Серџи Лопез, човекот кој ништо не го интересираше освен неговото его. Ужасно го замразив кога ги уби таткото и синот кои ловеа зајаци (требаше само да им погледне во торбите). Најдобар момент беше кога сам си ја шиеше устата.

5.
Мола Рам, мојот најомразен негативец во филмовите со Индијана Џонс, уффф кога им ги вадеше срцата.

6. Гери Олдман во Леон. Да ти е мерак да го убиеш, посебно иритирачка беше неговата смиреност.

7. Иван Драго во Роки. Човекот машина. Малку нереално (море малку повеќе) али режисерот успе сите го мразевме Русинот.

8. Карло Рици (зет за сестра на Мајкл Корлеоне) уффф што мавање и даваше на ќерката на Дон Вито Корлеоне, голем ќеф направив кога доби понуда која не можеше да ја одбие. Малку ќе типизирам, многу ме нервираат такви типци кои кога ќе најдат некој послаб го малтретираат, а се плашат од сенката на некој кој може да ги згази. Со еден збор пи**и.

9. Кифер Сатерленд во Stand by men, уште еден bully.

10. И повторно Мет Дејмон но овој пат во The Departed.
Секоја чест ги погоди сите! :wink:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Прво ми паѓа на памет Џејсон од Петок 13. Никогаш не ми бил нешто посебно страшен, има 50 дела со него и цело време така смирено оди по жртвите ни трча ни ништо си оди така полека по нив.

Може да се каже и за Хавиер Бардем во No country for old man, одвратна појава е.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шарлиз Терон во филмон за онаја серискана убица.

Kajgana Shop

На врв Bottom