РУФИ ОСМАНИ се враќа...

• Креатор на темата Креатор на темата Bird on Wire
  • Време на започнување Време на започнување
Kazav, daj Boze da bide taka, kako vo boldiraniot tekst, osobeno vo odnos na novo komponiranite licemeri.....

Oti vo sprotivno, vo sprotivno jas ke se otkazam od sekakva nadez deka nesto naarno ke se pridvizi, i ke glasam za Titovite Levi Sili. :)

Quark, па тие такви чекаат, разочарани, без надеж, може и за потпретседател ќе те стават (претседателското место е веќе резервирано, доживотно)
не се давај, рано е

sigurno ce gi deklasira kandidatite na taci i ali. na albancite im e preku takvoto od sarlotani ko taci i ali za razlika od niv rufi osmani e obrazovan covek koj tek ce ja igra glavnata uloga vo albanskiot blok

sigurno ce gi deklasira kandidatite na taci i ali. na albancite im e preku takvoto od sarlotani ko taci i ali za razlika od niv rufi osmani e obrazovan covek koj tek ce ja igra glavnata uloga vo albanskiot blok

Кога Руфи ќе победи, а ќе победи. Кога во Гостивар ќе се вее албанско знаме во општинската зграда, ќе го сакаш и тогаш? Ќе биде и тогаш образован човек? :)

Кога Руфи ќе победи, а ќе победи. Кога во Гостивар ќе се вее албанско знаме во општинската зграда, ќе го сакаш и тогаш? Ќе биде и тогаш образован човек? :)
Aha, malo morgen. :)
Togas ke bide separatist-iredentist.

Sega ne se vee???????:toe:

Знам де :) Затоа и прашав. Колку за да не се збори на суво. Руфи Османи го завеа знамето, и лежеше затвор поради тоа. Дете му убија за тоа. Некој...некогаш...дебело ќе плати за тоа :)

Колку и да е популарен, без подршка на терен, од партија, не верувам дека ќе успее. Форумски муабети се едно, а излегување на терен и одработување на кампања е друго. Ако нема подршка од Али и/или Тачи (или барем од Селмани) - ништо.

аман бе пиле што се уплаши. Ти ли му го утепа синот? Седи си мирен, трај си.

А бе...ако му држи...нека го набие и на колец ако сака тој што дете му утепал...подолна работа не можело да му направат...
Само поверојатно е дека истиот тој е заштитен ко бубрег во лој, и дека нема да му биде ништо.
А баш би ме интересирало кој е "тој"...

А бе...ако му држи...нека го набие и на колец ако сака тој што дете му утепал...подолна работа не можело да му направат...
Само поверојатно е дека истиот тој е заштитен ко бубрег во лој, и дека нема да му биде ништо.
А баш би ме интересирало кој е "тој"...
A ti kako makedonec ok e da se stavi toj makedonec na kolec a ahmeti, dzemaili i drugite sto macea makedonci i pravea masakri ne trebat da se stavat na kolec zaraqdi sozivot da imame, neli taka?
Puu od makedonci kako tebe mi se povraka, sram mie da se narecam makedonec koga citam vakvi lugje.

Pa tak normalno. Ami kako? Reciprocitet. Ti mene, ja tebe. :toe:

p.s. mada ne sum siguren deka toa mu bese poentata na rymz :)

Ти мене ја тебе и кај ке беше крајот ако една страна не престане?
Ке бевме сега во ситуација Израел - Палестина

П.С гледам дека некои примитивни навики се уште постјат:jaj:

A ti kako makedonec ok e da se stavi toj makedonec na kolec a ahmeti, dzemaili i drugite sto macea makedonci i pravea masakri ne trebat da se stavat na kolec zaraqdi sozivot da imame, neli taka?
Puu od makedonci kako tebe mi se povraka, sram mie da se narecam makedonec koga citam vakvi lugje.

Чекај бе ТМРО :):) Ја никаде на темава не спомнав етникум на тој што ќе плати :):) Ти самиот си признаваш нешто што до вчера не го признаваше а? :):)

Ах бе пиле пиле...таквите ко тебе не држат во пропаст. Да, ќе седне тој што треба, не на колец, на нешто друго ама :)

A бе иди поврати тикво покондирена што само тролува безумно кај ќе стигне...
Јас лично би му режел мозаици на грбот на тие што ги спомена, тоа не се луѓе...како ти би се чувствувал да ти утепа дете некој од било која причина? (лично се надевам дека дете нема да направиш, има шанси да биде како тебе)
Слама имаш очигледно во главата...
На децоубијци и такви гадови што режат туѓи грбови не им е местото на планетава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom