Мажи во хулахопки

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Почит како музичар ама - геј . :)
Што е со транвеститскиве трендови ?
Ни како музичар не вреди да се почитува типот. :)
А да, ептен се геј овие хулахопкиве. Многу претераа со „модава“ во последно.
Најверојатно се стремат кон тоа „машки, женски и среден род“. :pos:

Какви хулахопки бе мани ми ги :tapp::tapp:
Божееее што се нема да се измисли еј :pop:
граница помеѓу машко и женско исчезнува :nesvest:

Хахахахах, колку гадно само изгледа.

Педерско.

Тешко за таквите ко мене, со голем алат. А ако дојде таква мода, да те викаат геј ако не носиш.

:pipi:

Си имаат мажите ѕиври за тие потреби, од здравствен аспект не чини премногу тесно штетно е за сперматозоидите :jaj:се губи на квалитет, а дека е геј тоа веќе друга работа :icon_mrgr

emancipate-mantyhose.jpg

mantyhose1.jpg

abc_wnn_mantyhose_081125_mn.jpg

:pos2::pos2:

Е шо муабет.
Ова на американците пак им беше досадно?

abe ajdeeeeee neeeeeee !!!
neubo epten izgleda ... Pedersko veke .. mislam ok razbiram vo zima ladno .. mozat pod farmerki dzivri debeli hulahopli da si nosat .. ama vaka na golo ili pak na kusi pantoloni epten neubo izgleda :toe:

Значи што нема да слушнеш/видш .. Сфашта :S
Ова гејовиве сакаат да наметнат нешто.. ccc

Инаку ова е комплет хулахопка со мидергаќи, абе педер непедер ама како можи да ги носи ќе му се запарат мадината ќе чади :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Инаку ова е комплет хулахопка со мидергаќи, абе педер непедер ама како можи да ги носи ќе му се запарат мадината ќе чади :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

хахахахахахахахах колку педерска работа..иам у4-5 носено за да ме топлат на -5 -10 али никад више..ни ѕиври..олдскул пижама одма над неа фармерица и шибаш...кип ит олдскул...

Абе на крај краева зошто да не облечат маживе хулахопки,малце ми звучеше смешно,но сега велам зошто да не,ама по убо ќе е под фармерки да носат а не вака како горе сликиве што се:tv:

Ова и во мода да бидат, нема да ги носам па што сака нека биде

за топлење под пантолони можи ама да не се познаваат...ама за мода...што е следно? мажи во боди? или мажи во прслуци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom