Мажи во хулахопки

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ти се начисто глупости ич не ми се свиѓа ова некако ми е толку кич и за нигде. Ак видам некој (недај господ ) по улица да шетат нема шанса да не се воздржам а да не се изнасмеам.

Абе кога е ладно ок е да си носат дебели хулахопки под фармерките, ама оние хулахопки со некои дезени изгледаат ептен педерски. Грди се, не личи машко со хулахопка со цветен дезен.

Премногу педерски,златни ѕиври......

Уште кога ги видов на Ексклузив не ми се допадна идејата.
Машките назима нека си носат под фармерките ако им е ладно.Ама вака да носат чисто од мода под бермуди хулахопки ми изгледа ептен педерски.
Сепак мислам дека овој тренд нема да дојде кај нас и дека нема во блиска иднина да се шетаат машките со хулахопки со срциња:pipi:

хахахах имав еден случај ама нема да го коментирам. :)
:oftopic: во 1ва година ми се свиѓаше еден типац што вежбаше гимнастика и кога гледав негови слики од натпревари ми падна во очи најсмешната слика што сум ја видела во мојот живот каде тој носеше ХУЛАХОПКИ !! :pos2:Не за шега или нешто туку ги носеше пради тренингот. Знам дека мораше ама финтата беше што тој толку изиграваше фраерчина на школо и одеднаш се наоѓа во хулахопки..останатите носеа друг вид на облека,ама тој...:pos2::pos2:
нема дс си ја заборавам фацата во тој момент :icon_lol::pos::poss:

milli%2Bvanilli.jpg

Еве и порано биле во мода.

Тешки балканци сме. Нема шанси да облече некој хулахопки онака под бермуда зашто знае дека ке јаде ќотек од некој типац во трењерки и златан ланац на груди.

Колку држат топло хулахопките? Оти некогаш ѕиврите не се доволни...

Во ред е оние зимски хулахопки кои се носат да те загреат ама овие НЕЕЕЕЕЕЕ!!! :tapp: За некоја година овие хулахопки кои се на сликиве ќе станат средство преку кое ќе се препознаваат педерите. :pos2:

Mazi vo holahopki ka ke vidam nogo se nerviram pravo mi ide da go utepam kato zmija

Баш би сакал да видам бела или жолта хулакопка на нога солидно обрасната со црни влакна... онака да штрчат низ хулакопките... баш машки.

Не можам да смислам машко во холахопки.Темава е убиј боже некој да ја посети може и во кома директно па да не стане со години:pos2:

Абе шо, јас не носам освен со сукња па машки. Или сите балетани ќе се прајте? :pos2:

Абе педерите се забегани луѓе им фали нешто :uvo: а и тоа со хулахопките е несекојдневна појава кај нас и нека не ви биде чудно кога ќе видите у македонија луѓе што носат хулахопки ја искрајно не би облекол ни ѕиври ни хулахопки затоа што е едно исто ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom