- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
Lavot kako simbol na Makedonija e mnogu postar od 500 godini,ima tradicija od najmalce 2500 godini.
Пост на годината (ем тоа само што почна).Во право си дечко, така е... За мене лавот симболизира нешто Бугарско... Јас така го гледам...
А незнам зошто ви боде очи нашиов грб Македонски...??? Што му фали ...??? Што и фали на ПЕТОКРАКАТА...??? :kesa:
ДАЛИ ПЕЖО-то Е БУГАРСКО??Во право си дечко, така е... За мене лавот симболизира нешто Бугарско... Јас така го гледам...
А незнам зошто ви боде очи нашиов грб Македонски...??? Што му фали ...??? Што и фали на ПЕТОКРАКАТА...??? :kesa:
А кој па го бара твоето мислење...???Denesniot grb e nacionalen sram.Petokraka.....boze pomogni ni.
Gnaso edna srbomanska goni se,nikoj makedonec ne go bara tvoeto mislenje.
Па јас реков дека МЕНЕ ме потсеќа на Бугарија... Тоа е мое мислење... Овде секој си го кажува своето мислење, што нормално ќе дојде до спротиставени ставови и неслагање... Но тоа е ФОРУМ, за изнесување на сопствени мислења...Лавот не е бугарски! Точно и тие го употребуваат но да те потсетам дека твојот ценет дво глав орел го користат 1.Србите 2.Русите 3.Црногорците 4.Албанците 5.Грците... Ако тебе те потсеќа на Бугарско тоа е твој ама не и национален проблем.
Тешко народот дека ќе го стави... Ќе го изгласаат на мала врата во собрание... Ќе видиш... :wink:Да бидеш малце појасен делијо па да ни кажеш зошто не би го прифатил лавот ?
Бтв нема гвујо да го става ,туку народот ќе го стави.......
Па собранието е уствари народот Делијо :wink:Тешко народот дека ќе го стави... Ќе го изгласаат на мала врата во собрание... Ќе видиш... :wink: