Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И Брацо си влече една повреда, така да и он неможе да даде 100% т.е да изигра цел натпревар.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.551
Поени од реакции
5.538
зошто бе не игра ТИАГО добар е малиот ?

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
pa mislam deka e povreden .. no i ne se snajde najdobro u Juve kako i da e Murino mozebi iden trener na juve spored angliskite mediumi

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
Fiorentina drzi se ide JuventuS ..................... Forza JuventuS
Уште една навивачко дерби. Навивачите на Фиорентина на последните неколку средби се припремаат за овај натпревар и скандираа Јуве,Јуве вафангуно и јуве мерда. Ќе биде интересно на трибините

Член од
30 септември 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Уште една навивачко дерби. Навивачите на Фиорентина на последните неколку средби се припремаат за овај натпревар и скандираа Јуве,Јуве вафангуно и јуве мерда. Ќе биде интересно на трибините

ovaa utakmica ke gori a siguren sum deka TREZEGUET ke postigne gol!! ako ne zalete se kaj mene!

Pred nekoj den ja vidov nekade himnata na juventus pa ako znae nekoj od kade mozam da ja dow.. ili pa da mi ja prati nekoj na mail!! fala odnapred!

Mozebi bese odamna no jas se sekavam na eden rezultat mozebi ne bese vo ligata no bese za kupot no sepak samo sakav da vi pokazam eden rezultat: Coppa Italia: Juventus - Fiorentina 4-1 Pa sega procenete kako ke zavrsi natprevarot vo nedela, a ako tolku sakate da znaete kako zavrsi natprevarot vo kupot povelete: Fiorentina - Juventus 1-2 nema sto da se krie!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ооо ова ќе биди интересна утакмица. мислев дека играме дома и малку чудно ми падна муабетот со навивачите.
Јако ќе биди ко играме во гости. Тежок меч. Ако ги тепаме имаме добри шанси за титула

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ova go imam kazano na 18-08-07, 14:21 :tapp: :tapp: :tapp: :kesa:
Nishto ne sum razbiral :):):)
И за мене то време Јакинта = Инзаги ми беше. Ништо чудно и да имам некој пост таков. Арно ама после Рома го сменав мислењето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom