Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Од млади години се учат да ги газат Интер. :bilder: Младинците на Јуве ги победија оние на Интер со 0-2 во финалето на младинскиот супер куп. Ајде нека им се множат и во иднина!
:juve:

Инаку, на Каморанези му е роденден. Ајде среќен нека му е и брзо нека се опорави од повредата.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Од млади години се учат да ги газат Интер. :bilder: Младинците на Јуве ги победија оние на Интер со 0-2 во финалето на младинскиот супер куп. Ајде нека им се множат и во иднина!

Инаку, на Каморанези му е роденден. Ајде среќен нека му е и брзо нека се опорави од повредата.
Му тргна годинава, еднаш на светското па сега пак. Има инает и во нив. Ќе ги згазиме и сениорите сега.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28

Освен да се освои скудето, најважно е да се згази Интер

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Samo Inter da go pobedime pa ako treba pak u vtora liga ke igrame. Mora da se odmazdime. Ke mi se ispolni srcevo neznaete kolku :)

Член од
28 јули 2007
Мислења
15
Поени од реакции
4
Да не знае некој некоја агенција која организира превоз и билет до Торино за на 4 ноември?!?

Не мора билет, ми треба најефти начин да појдам до Торино, или Милан. После од Милан се оди со вози натаму го знам патот, само проблем е колку кошта до еден од овие два градови...

Јас сакам да одам ако има некој заинтересиран можиме група да собериме и да побараме во накоја туристичка превоз организиран.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да не знае некој некоја агенција која организира превоз и билет до Торино за на 4 ноември?!?

Не мора билет, ми треба најефти начин да појдам до Торино, или Милан. После од Милан се оди со вози натаму го знам патот, само проблем е колку кошта до еден од овие два градови...

Јас сакам да одам ако има некој заинтересиран можиме група да собериме и да побараме во накоја туристичка превоз организиран.
Сакам и јас!
Ако најдете нешто, ама сместа да ме известите!:kotek: :vozbud:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Slusnavte za gluposta deka Del piero mozel da premine vi Milan , zatoa sto juve ne mu daval nov dogovor ?!:vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Изјава на Раниери во врска со зимскиот прероден рок и во врска со Дел Пиеро:

"In January, we won't be signing seven players. Instead, we will buy two champions - and also Alessandro del Piero will stay with us."

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Del Piero в година ќе има 34 па нека оди во Милан ако сака. И онака треба повеќе место за Palladino

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Си заминале и Баџо и Зидан и еден куп одлични играчи. Јувентус е Екипа, не множество од поединци. Дел Пјеро е икона на Јуве ама кој го нема и без него се можи.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ако е продадена душа нека си оди не ни треба на 32 години

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Aj nekoj neka mi objasni shto e rabotata so Del Piero...I jas kako sto procitav Milan go bara Del Piero a ne deka on saka da ide u Milan...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Aj nekoj neka mi objasni shto e rabotata so Del Piero...I jas kako sto procitav Milan go bara Del Piero a ne deka on saka da ide u Milan...
Најнова и најсензационална шпекулација за симболот на Јувентус, Алесандро Дел Пиеро е дека постои можност да премине во Милан.

Од 32-годишниот капитен се очекува да ја заврши кариерата во тимот од Деле Алпи, но неговите фрустрации произлегуваат од понудениот договор, според кој Алекс би требало да прифати намалување на платата.

Дури и шефот на Милан, Карло Анчелоти признава дека е наклонет кон можниот трансфер на сеуште незгрижената фудбалска ѕвезда.

„Не гледам зошто Дел Пиеро не би потпишал за Милан како слободен агент“, изјавил Анчелоти.

Иако изгледа неверојатно дека еден од најголемите воини во историјата на Јуве, ќе му го заврти грбот на својот клуб, односите меѓу двете страни се далеку од добри.

Дел Пиеро се почувствувал навреден кога навивачите го исвиркувале поради слабата форма на почетокот на сезоната. Тој го обвинил клубот за „недостаток на почит“ при разговорите за продолжување на договорот.

Агентот на Пинтуричио (и негов брат), Стефано е во затворени преговори со одговорните во клубот од Торино, но со оддолжувањето на дискусиите, ќе расте и бројот на шпекулации.

Со оглед дека Јувентус отсекогаш водел спортски и финансиски профитабилна политика, често пати немилосрдна кон своите заслужни играчи – сите опции се во игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom