M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, 102,5![]()
не само вие жените порано созревате а да сте попаметни тоа тешко ...жените се како маргарин ги мачкаш како сакаш ))))Жените се 100 пати попаметни од мажите :wink:
ne te zezam , OZBILNI SME :pos2:
![]()
Прегледај го приврзокот 38748
да ја спаси од маки од самата себеси и најважното тоа што е женско )))))
Јас би ставил слика од мене, ама се плашам дека ќе биде злоупотребена. Посебно откако ќе станам познат и славен. Енивејз, можеш да земеш метрото и да мериш наваму-натаму. Знам дека имаш слободно времеМа дај, те молам, немој ме зезат!
Види го Обама на сликичката колку е „мускулест“К`о скакулец е, само очите на него. Зар со ова се фали бе @cool@. Дај најдете слики од здрави прави мажи! Срамота е вака, ќе си мислиме дека сите мажи сте исти, а знаеме ние што е разлика, ако ништо друго има метро ќе се измери и ќе се утврди фактичката состојба. :smir:
Јас би ставил слика од мене, ама се плашам дека ќе биде злоупотребена. Посебно откако ќе станам познат и славен. Енивејз, можеш да земеш метрото и да мериш наваму-натаму. Знам дека имаш слободно време![]()
nishto ne kratime- :nenene: greshka siАу, вашиве рецепти многу економични, ве дрма рецесија ептен, па кратите на се`. Не знам колку е ова кул![]()
nishto ne kratime- :nenene: greshka si
sve stavame -
i toa bez redosled- ide matenje, sukanje, grickanje(ima bolji naziv za ova :winki na kraj #jadenje#