Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме и река Анска Река,притока на Вардар :pipi:
Ама готова е да пресуши :)

Ја бе..Паметни љуѓе има кај нас..Перо Гугуљанов освои пола милјон на Милјонер..БРАВО!

хехе

море... ај пасош така и така ама и виза ке ви бараме, имаме претседател наш, треба да се индификува секој што влегува... инаку наштите (валандовски) пасоши се во изработка..
Валандово во ЕУ
:baeh:

Eeee i jas sum bila u Valandavo:)))) Ima shemicka tam, poveke e za kafe otkolko za pienje ama bitno ima eden kafic. Ne znam dali bazento ke go otvorat sega za izlevanje ali i ne e tolko bitno, za edna nedela pak ke mu turat plomba. Drugo interesno so znam za Valandovo e deka noknata sema najcesto se ostvaruva u Balinci.
Balinci be:)))

Eeee i jas sum bila u Valandavo:)))) Ima shemicka tam, poveke e za kafe otkolko za pienje ama bitno ima eden kafic. Ne znam dali bazento ke go otvorat sega za izlevanje ali i ne e tolko bitno, za edna nedela pak ke mu turat plomba. Drugo interesno so znam za Valandovo e deka noknata sema najcesto se ostvaruva u Balinci.
Balinci be:)))

Вмро е на власт ,а стеФче газдата на базенто е вмро тка да ке си работе базенто...не верувам да му репнат нешто пак

Ammm minatto leto znaci ka otvorile, odma im turile plomba na diskotekata vrska nemam od koja pricina i ne raboti celo leto , barem jas taka znam:SS
Хмм, и да имало нешто такво, сигурно било нешто привремено на почетоко на лет’то (кога јас уште бев у Скопје), оти јас колку шо памтум и базенто и диското лани си работаа без проблем.

ПС. И има три кафичи у Валандово, един “за сите“, един “за тинејџери“ и един помалце фреквентен за постари/заљубени ;Р . Плус летнио шанк на Мендизо, и колку шо памтум, мини-кафичо на Лотаријата.

Helex од дек си ако неј тајна? :)

Исто прашање и за bama

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom